Kommunicera ärligt med dig själv.

Det finns ingen anledning med att ljuga för dig själv. Ingen vinner på det. Att kommunicera ärligt med sig själv kan låta självklarare än det är.

Det går inte att ha en tydlig kommunikation med andra om du inte kan ha den med dig själv.

Vänd blicken inåt och ta reda på vad som är viktigt för dig. Var ärlig mot dig själv och sen med din omgivning.

Sluta behaga alla andra för att du är konflikträdd. Vad känner du? Vilket budskap vill du nå ut med?

Ditt unika budskap kommer att skapa avtryck. Var säker på det.

Luta dig tillbaka, låt axlarna sjunka ner och ta några djupa andetag. Fundera över varför det är viktigt för dig att lära känna dig själv lite bättre. Bestäm dig för OM det är viktigt.
Om det är viktigt, fråga dig själv varför det är så. Formulera fram en intention.

“Min intention är att ……………”

och avsluta med

“Det här är viktigt för mig för att………….”

Stor kram, Christine

Vill du lära känna dig själv lite bättre?
Hitta nycklarna som öppnar de där dörrarna som du längtar efter!

Jag vet inte varför men detta budskapet ska delas. Jag behöver inte veta varför. Nu ska jag hänge mig åt min konst. Jag ska måla!

2 thoughts on “Kommunicera ärligt med dig själv.

  1. De där nycklarna behöver jag just nu, för att ta reda på vad som händer i mitt hjärta och för att släppa mitt ego. Känns som om jag behöver jobba med mitt inre ett tag till. Jag har tillit till att allt blir som det ska, men gamla trauman har kommit upp till ytan igen. Jag stannar upp, känner in känslan. Men det förvirrar mig ändå, allt snor runt just nu.

    1. Har du hört talas om Lifespider system? Det handlar om att sammankoppla egot med själen så att de tillsammans skapar en bättre värld. När vi trycker undan vårt ego så blir vi ännu mer vilse…. <3 De har en summit som börjar idag och den heter EgoEvolution. Superspännande!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *