Glädje är näring för den intuitiva kroppen.

Det är viktigt att skratta. Alltid. I alla lägen. Även i vår andliga vandring. Skrattet betyder mycket för att den intuitiva kroppen ska må bra. Glädjen ger näring, fyller på med energi och återställer balansen. Glädjen slår upp ditt inre på vid gavel och gör det mottagligt för nya intryck.

När du slår upp ditt inre så får intuitionen luft. En plats att expandera i. Själen har ett härligt sinne för humor men många har glömt bort det och tänker att intuitivitet och själsarbete är något onåbart och superjobbigt att uppnå. Det är det inte. Släpp på kontrollen. Låt det hända.

Analysera inte allt som du får till dig. Du behöver inte förklara dig för någon. Du behöver bara känna att budskapet som kommer till dig känns rätt. Eller hur? Om du tar ett steg tillbaka och reflekterar…. Hur känns det?

Själen vill att du ska lära känna den kosmiska komikern inom dig. Förstora inte saker i onödan. Se glädjebudskapet. Skratta. Ta livet lite mer lättsamt. Njut av livet så som det ser ut idag.

Ett gott skratt kan förändra världen.

Det har blivit dags att ge uppmärksamhet åt skratt och glädje i min FB-kurs “Återskapa kontakt med din intuition” som startade den 7 maj när mina mamma hade namnsdag. 12 veckor med mig som lekledare. Videos, övningar, meditationer osv… Fast först ska vi rensa lite gamla tankar i morgondagens video….. Få de att gå från negativa till positiva…

Jag ser fram emot det som kommer på ett lekfullt sätt!

Stor kram från mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *