Dagens budskap 200522.

Min dag började mycket lugnt idag. Ledig. Tände ljus och drack mitt morgonkaffe i medvetenhet. Tystnad. Underbart… Katten började jama. Hunden ville kela. Jag tog mig tillbaka till småbarnslivet av någon konstig anledning 😉 Hihi….

KOMMUNIKATION

Du är på rätt väg. Du har kontakt med ditt inre.

Din inre röst växer sig starkare.

Men det är dags att avancera nu. Gör en ceremoni för att släppa ditt tvivel.

Du är på rätt väg. Lita på din intuition. Den leder dig alltid rätt.

Lyssna även in de budskap som kommer till dig på de mest märkliga sätt.

Även de behöver du på din resa.

Det finns så mycket du ska nå ut med i världen och så mycket som du behöver höra för att det ska manifesteras. Lita på dig själv.

Tala din sanning. Skapa ett starkt band till din ande, energi eller vad du kallar det. Låt ingen säga åt dig hur din resa ska se ut. Den är din och den är värdefull för dig.

Säg högt till dig själv: Jag är en knivskarp kommunikatör. Jag lever med glädje och klarhet. Jag lyssnar uppmärksamt utan någon form av dömande. Jag ställer frågor och utvecklar min nyfikenhet.

KRAM och ta hand om dig /Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Gilla gärna min sida på Facebook. Christine Lehtinen -Kreativitetscoach

Vill du var med i min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” ? Jag planerar en ny omgång i sommar. Dag är inte satt ännu. Kommentera i bloggen med “YES” så hör jag av mig när jag vet mer. <3

10 thoughts on “Dagens budskap 200522.

  1. YES jag vill vara med.
    Tänk att jag hann fylla 55 innan jag började fokusera på mig också- inte bara de runt omkring.
    Tänk att det behövdes en pandemi vid namn Covid-19 för att ett inre lugn skulle hamna i fokus. Ta hand om dig, så tar jag hand om mig.

  2. Jag blev så fruktansvärt glad, sprudlande glädje inombords! Det äe nog min intuition som bekräftar att detta budskap var menat för mig ❤️ tack! Jag är på rätt väg!

  3. Den talade till mig, jag undrar hur kan en sån ceremoni ser ut? Som du nämnde i texten som kan släppa tvivel .. jag kan känna tvivel på att den röst är sant, eller om jag hör rätt.

    1. Vad skulle hända om du bara bestämmer dig för att det du hör och det din röst säger är sant? En ceremoni kan se lite olika ut beroende på vad som känns rätt för en själv. Strunta i de bilderna du har om hur det “bör” se ut. Gör så som det passar dig. Lycka till! Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *