Den kraftfullaste frågan att ställa sig. Alltid.

Jag sitter och funderar på att förändra innehållet i min kurs som jag samskapar medan den händer. 33 underbara och modiga kvinnor är med mig på denna resan att skapa ett värdefullt innehåll. Igår delade jag en text som bara skrev sig själv. Delade den med gruppen innan jag hann tänka efter.

Låt det ta sin tid att bli en självklar del av din vardag. Låt allt falla på plats i din takt. Stressa inte. Rusa inte. Stanna upp. Känn efter. Känn dig stadig i din kropp. Känn din själs närvaro.Du behöver en stadig köl för att styra dig rätt. Därför behöver du gå in i detta på djupet. Stanna upp. Lyssna på kroppen. Lyssna på din själ. Vilka budskap kommer den med som du trycker undan?

Efteråt fick jag en kommentar från en deltagare som undrade om inte jag kunde var där och hjälpa till att gräva i det inre. Självklart vill jag det! Jag insåg att för att verkligen göra intuitionen till en självklar del i vardagen så behöver man stå stadigt. Därför backar jag bandet och fokuserar på självkänsla, självbild och självkärlek. Jag är säker på att när de är på plats och stadiga så kan vi lättare förverkliga många andra delar av oss på ett hållbart sätt.

VAD KLAPPAR MITT HJÄRTA STARKAST FÖR JUST NU?

Det är den viktigaste frågan att ställa sig. Mångkreatör som jag är så får den frågan olika svar. Ibland även från dag till dag…. Ingenting är hugget i sten. Följ ditt flöde. Möt förändring med ett öppet sinne om att allt du förtjänar kommer till dig. Låt det som känns glädjefullt idag fylla dig. Det kommer att ta dig vidare till nästa platå där något annat är menat att skapas. Lita på att du har alla svaren inom dig.

Jag känner mig så tjatig som hela tiden berättar om min tacksamhetsövning men när jag verkligen tror på något sp vill jag visa hela världen och få alla att förstå. Det kommer aldrig att hända men jag gör mitt bästa för att skapa ringar på vattnet.

Den 9 juni börjar en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” som handlar om att vända blicken inåt och prioritera sig själv i 23 dagar. Det är en tacksamhetsövning som inte är tidskrävande utan som får en att tänka till. Det är så mycket vi gör som vi inte ens är medvetna om att vi kan eller vill förändra.

Känns det som att du behöver detta? Häng med! Jag vill att vi blir en galet stor grupp som peppar, stöttar och ger varandra kärlek. Tänk vilket avtryck vi kan göra till våra nära och kära. Som i sin tur skapar sina avtryck. Vi behöver mer kärlek. Håller du inte med?

Swisha 123 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen >>HÄR. Jag längtar tills vi är igång och kommer att tjuvstarta…. ?

>>HÄR förklarar jag vad det innebär att delta i tacksamhetsövningen. Varmt välkommen! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *