Dagens budskap 200614.

Igår vaknade jag supertidigt och klev upp. Så härligt att sitta ensam en stund och välkomna ännu en dag. Sedan drog jag iväg på en lång loppisrunda med mannen i mitt liv. Jag fyndade ordentligt! Hittade kläder, en vacker snäcka och till och med en minihackare som jag länge varit på jakt efter. Min är lite trasig och jag hittade en exakt likadan fast helt oanvänd. Vilken lycka! 🙂

Idag låg jag längre och drog mig…. Härligt att följa sitt eget flöde.

DIVINE MASCULINE

Vår 3D- värld är uppbyggd av motsatserna och deras ständiga rörelse emot balans. Utan den här magnetiska spänningen skulle det inte finnas liv över huvud taget. Man/kvinna, tom/full, mörk/ljus, liv/död osv. Utan dessa motpoler så skulle vi inte ha någon rörelse alls.

Du behöver utforska både det feminina och maskulina i dig. Båda behövs för att du ska leva ett harmoniskt liv. När båda sidor får ta lika mycket plats i ditt liv så infinner sig en känsla av balans och ro.

Din maskulina sida är stark, med en känsla för att ge dig trygghet och struktur. Detta är precis vad den feminina inom dig behöver för att få sitt rätta flöde att uttrycka sig. De behöver dansa ihop och få utlopp för sina gåvor till dig.

Din maskulina sida vill ge dig trygghet och agera med en kärleksfull och klok intention. Den kommer med gåvan att agera även när det känns läskigt. För att få ett starkt självförtroende så behöver du göra saker som du inte vågar.

Blunda och ta några djupa andetag. Vänd blicken inåt. Hur använder du dig av din maskulina kraft? Hur når du dina drömmar? Får du saker och ting gjorda? Gör en lista på fem saker som du åstadkommit denna veckan som du är stolt över. Det kan vara vad som helst. Verkligen. Allt från att du har slutfört ett stort projekt till att ringt ett jobbigt samtal. Dela gärna med dig i bloggen och låt mig inspireras av dina tankar.

Kram Christine

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? I nästa utskick kommer jag att dela med mig av en övning för att skapa balans i sitt liv med hjälp av negativa saker som har skett i livet. Spännande, eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *