Det är viktigt att omge sig med det som ger oss glädje.

Alltså, det har varit ganska tyst i bloggen . Dels har jag inte haft något att dela med mig av och dels har jag varit upptagen med att fixa till i vardagsrummet. Vi köpte lila gardiner på IKEA för nån vecka sen och jag har dragit mig för att sy upp dem. Det är länge sen jag sydde och jag tycker inte att det är så kul längre. Sju längder skulle läggas upp och jag ville att de skulle bli helt perfekta.

Jag fick lite hjälp 🙂

Det slog mig också att gardinerna som hängde i vårt vardagsrum köpte jag för 18 år sen när Evelina var ett halvår och Samuel var 3. Jag tycker om dem men nu har de gjort sitt. Dags för en förändring! Ja, nu är det ju inte så att jag inte har andra gardiner att alternera med men de jag har vill jag inte hänga upp. De passar inte in just nu…

Att gå från att det skulle bli perfekt till att det är ingen jäkla altartavla….

Jag hade en bild framför mig att gardinerna skulle bli perfekt raka men det tog inte lång stund förrän jag ändrade mitt mindset till att jag gör mitt bästa. Det räcker gott. Det är svårare att nåla och sy i ett tunt tyg än i ett tjockare. Jag blev så nöjd med resultatet. Nu blir jag så glad och varm i kroppen när jag går in i vardagsrummet. Älskar att krypa upp i soffan och läsa en bok eller titta på en bra film med min man. Eller kela med LilleB <3

Jag ÄLSKAR lila!

Nu ska jag skriva det där kärleksfulla nyhetsbrevet som jag påbörjade den 22 juni. Hmm jo men så att…. 🙂 Var sak har sin tid och plats. Det finns en mening med allt. Vad hittar du på denna härliga lördag? (eller annan dag beroende på när du läser detta…. ) Kommentera gärna i bloggen! Det gör mig sååå glad!

Stor kram från mig till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *