Om du är rädd för att förlora det du redan har så kan inte ny energi komma till dig.

Att klamra fast sig vid gamla tankemönster som man inte längre tycker om bara för att de är välbekanta och trygga är något vi alla gör. En del gör det hela tiden och en del då och då. Man är fast men man är trygg för man vet vad man får.

Universum består av ren energi. Energi kan aldrig försvinna. Den kan bara omvandlas. För att få det du vill ha behöver du vara i linje med den energin. Universum hör inte ordet inte. Tänk på det när du sitter och affirmerar. Istället för att längta efter att INTE vara ensam, be om en partner som får dig att känna dig värdefull. Precis så som du är. Du behöver också känna att du är värd att älskas. Det betyder i sin tur att du behöver älska dig själv här och nu. Utan att du behöver göra eller vara på ett visst sätt. Älska dig själv här och nu. Behöver du hjälp med det så kommentera i bloggen eller skriv till mig så ska jag ge dig en bra övning. Enkel. Nja, allt är svårt innan det är enkelt…. <3

Känn villigheten att ta emot universums godhet. När du kan känna och göra det så kryper en härlig känsla av att vilja dela med dig av denna känslan till andra. När du delar med dig så gör du mer plats för energi att flöda till dig.

Så som du upplever världen, upplever världen dig.

Jag läste den meningen eller hörde den någonstans. Jag minns inte var men jag kommer alltid att komma ihåg innebörden. Många kallar mig naiv men jag väljer att uppfatta människor som goda (tills de bevisar motsatsen). Varför ska jag gå runt och tänka illa om människor? Det är ju helt absurt…. Jag upplever världen med ett öppet sinne och med ett barns ifrågasättande.

Sen finns det faktiskt en twist på mina känslor om människor. En del som jag mött som andra pratar högt om kan jag få en konstig känsla om. Jag kan känna att de har en hemlig agenda med sitt uppförande. Ett mörker som de döljer. Jag behöver inte längre försöka hitta en logisk förklaring på det som jag tidigare kämpade med. Jag hade ett behov av att förklara mig. Det har jag inte längre. Det räcker med att jag vet vad jag känner och min intuition leder mig alltid rätt.

Slutklämmen blir att jag vill bjuda in dig min härliga läsare att uppleva världen så som du vill uppleva världen.

Stor kram från mig till dig

~ Christine

Nu ska jag sätta mig och påbörja ett kärleksfullt nyhetsbrev där jag delar med mig av 5 övningar för att känna hur bra det känns att ge tillbaka och varför jag låste in mig på toaletten häromdagen och grät.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

One thought on “Om du är rädd för att förlora det du redan har så kan inte ny energi komma till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *