Dagens budskap 200714.

Morgonen började lugnt. Drack mitt glas rejuvelac på altanen. Njöt av fågelkvitter. Tystnad. Jag älskar att sitta i stillhet. Helt ensam. När det behovet inte tillgodoses tappar jag balansen. Blir disträ.

Dagens budskap handlar om just den där heliga platsen man har för sig själv. Se till att skapa plats för den. Låt andra människor veta vad du behöver för att må bra. De kan inte läsa dina tankar.

När de vet dina gränser kan de också respektera dem och sluta att göra övertramp på dem. Slå inte knut på dig själv för att vara andra människor till lags. Det är okej att inte vara omtyckt av alla. Det som är allra viktigast för dig är att du älskar dig själv. Att du älskar den människan du är.

När du älskar dig själv och prioriterar dig själv så visar du dina barn, dina familj, dina vänner att de ska göra detsamma. Vi lär oss genom att se vad andra gör.

Omge dig med människor som kan ge dig det du behöver. Lämna de som trycker ner dig. Livet kommer att kännas lättare. Dina steg blir lättare. Lyckan kan du aldrig hitta utanför dig själv. Den finns redan i dig.

Var villig att säga nej.

_______________________________________________________

Gillar du det jag skriver? Kändes budskapet äkta? Kommentera gärna så jag får höra dina tankar. Supermegatack!! <3

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar? Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Nästa kursstart är inte satt ännu… Jag väntar på flow….

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

2 thoughts on “Dagens budskap 200714.

  1. Hej fina, är som dig ? behöver min lugn och ro annars blir jag “dålig”, känns som att hela systemet pajar. Tränar på att säga nej och stå upp för mig själv men än så kan jag ibland må dåligt då jag gör detta. Har precis i dagarna sagt ifrån, känns än.
    Tänkte ju hoppa med på din förra kurs men hade redan för många bollar i luften.Bättre lycka nästa gång ? så YES

    1. Superbra att du sa ifrån även fast det var jobbigt! Det blir lättare för varje gång. <3 Vad kul att du vill hänga på denna omgången! YeY!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *