Låt dina drömmar sakta komma till liv genom att ge dem näring varje dag.

All framgång börjar med en idé.

Allt skapande började en gång med en idé. Alla framsteg började en gång med en idé om att röra sig framåt.

Det börjar med en intention. Tänk på din intention likt ett frö. När du har planterat ditt frö kommer det att blomstra om du vattnar och ger det din omsorg.
Det bästa med att plantera ett frö är att du inte behöver stirra på det varje sekund för att få det att växa.

Om du gjorde det så skulle kännas som en evighet innan du får det att blomstra.
Det finns 3 enkla saker du kan göra för att hjälpa ditt frö att växa.

1. Se till att fröet har planteras i rätt miljö. Detta gäller även för dig. Du behöver låta dina intentioner få en särskild plats i ditt liv. Hedra dem dagligen. Ge dem en plats och ge näring varje dag. 

2. Vattna ditt frö varje dag. Lite varje dag är kraftfullare än att du häller en hink med vatten en gång i veckan eller i månaden.

3. Låt solen lysa på ditt frö varje dag. Det innebär att du behöver tro på din intention. Visa kärlek till det varje dag och ha tillit till att du gör precis vad du behöver för att leva ditt kreativa drömliv.

Låt dina drömmar sakta komma till liv genom att ge dem näring varje dag. Ta en stund varje dag och sätt intentionen med ditt liv. Om du varje dag gör små handlingar som är i linje med ditt hjärta så kommer du dit. Nya dörrar kommer att öppnas. Möjligheter som kändes omöjliga blir plötsligt möjliga och självklara.

 Den 31 augusti drar jag igång min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” och den håller på i fem veckor. Inget tungt och tidskrävande utan istället ska vi på ett lekfullt sätt lära känna oss själva lite bättre för att göra plats för vårt kreativa drömliv. Är du med? Kommentera i bloggen med vilket tema du tycker verkar mest lockande. Jag är så nyfiken!

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

Du kan läsa lite mer om kursen här.

Kostnad? 246 kronor. 2+4+6=12=1+2=3

Talet 3 står för skaparkraft och tillväxt. Tre är en framåtriktad energi. Uttryck och manifestation. 

Låter det lockande? Hör jag ett rungande YEY?? I hope so!

Så, vi kör igång den 31 augusti och det enda du behöver göra är att kommentera med “YEY” på bloggen så återkommer jag med betalningssätt. Eller så swishar du direkt till 0704-968914 och anger din mejladress i meddelande så lägger jag till dig i gruppen när jag har skapat den.

KRAM Christine

2 thoughts on “Låt dina drömmar sakta komma till liv genom att ge dem näring varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *