Vill du känna frihet och ta reda på ditt unika syfte?

Igår ställde jag frågan om vad frihet betyder i min FB-grupp. Det är ett ord med så olika betydelser för oss alla. Frihet kan betyda att inte vara styrd av att passa tider. Man känner sig dragen mot att vara entreprenör för att inte känna sig fast men det går absolut att känna sig fri även om man är vanlig anställd. Många tror att det inte är möjligt men man kan faktiskt känna sig fast som egen företagare också. Det kan också vara att känna kontakt med moder jord. Inget är fel eller konstigt. Alla är vi formade på vårt unika sätt med våra egna upplevelser av verkligheten.

Jag känner frihet när jag går barfota i gräset.

Jag känner frihet när jag känner vinden mot mina kinder.

Jag känner frihet när jag målar.

Jag känner frihet när jag är mig själv.

När känner du frihet?

Jag möter så många kvinnor som inte vet vad de vill med sitt liv. De verkar ha full koll på vad de inte vill ha och det är oftast det som de redan har fått. Att fokusera på det man inte vill ha leder till att det är precis det man får. Problemet är att man vet inte var man ska börja. Det känns övermäktigt och man känner sig vilse. Det är här jag vill hjälpa dig. Låter detta intressant och träffande?

Väck ditt unika

Du behöver veta vem du är. Inte för att jag säger det, inte för att det är inne att vara självmedveten utan för att du behöver veta vem du är för att veta ditt syfte på jorden. Om du inte letar svaren inom dig kommer du leva ett liv med en ständig känsla av missnöje. Genom att skjuta upp ditt kreativa drömliv går du varje dag miste om ett lustfyllt liv där du kan leva ut din passion. Är det inte dags att sätta dig själv i förarsitsen och sluta låta andra människor styra ditt liv?

Förändring är inte alltid vackert och gulligt men för att ta dig till det du är ämnad att göra på denna jord behöver du vara villig att göra jobbet.

Är du det? Häng med på min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”!!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *