Ta hjälp av framtiden för att lösa dina problem.

Vi möts alla av problem då och då. Ibland är de överkomliga och ibland är de riktigt tunga. Man vet inte hur man ska ta sig igenom dem. Man hittar ingen lösning på problemet och man är fast i en negativ spiral. Livet känns bara tyngre och tyngre.

Man kan ta sig an svåra problem på olika sätt. Ett är att placera sig i framtiden och berätta för sig själv vad man gjorde för att lösa det. Man skapar en levande bild av framtiden när alla problemen redan är lösta.

När den framtiden har blivit klar och tydlig så arbetar man sig sakta tillbaka för att ta reda på vilka steg man behöver ta för att komma till denna problemfria zon. Det kan självklart vara superjobbiga steg att ta men när man vet att om man tar dem så kommer det att bli bra.

Förneka inte det som varit. Det finns en gåva med det. Välj istället att ta dig framåt för att lösa problemet som står i vägen för att du ska känna dig sådär magisk och underbar som du är. Jag vet att du är det. Du har kanske inte förstått det själv ännu.

Jag vill också säga att även fast du känner dig fast i ett omöjligt problem att ta dig ur, så betyder inte det att du inte är värd villkorslös kärlek. Alla människor gör fel ibland och möts av problem. Vi är alla lika mycket värda ändå.

Du kan om du vill, också välja att stanna kvar här på ett ställe där du vet vad du behöver göra men du gör ingenting. Tråkigt eller hur? Tyvärr är det så att många stannar kvar här {även jag} för att det känns övermäktigt att hantera. Även om man vet att det kommer att lösas på ett bra sätt så är resan dit jobbig. Men jag vill ändå berätta att jag har gjort några resor på detta sättet för att ta mig igenom sjukt jobbiga problem och det är så skönt när man är framme. Allting är svårt innan det är enkelt och för att det ska bli enkelt så behöver man träning.

Nu när jag skrivit detta så blir jag så sugen på att väcka liv i min coachning. Det är så jäkla magiskt att gå från klarhet till klarhet med en annan människa. I love it! Kanske något som jag ska starta upp under 2021… Jag ska först känna in vad som känns rätt.

4 thoughts on “Ta hjälp av framtiden för att lösa dina problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *