Jag behöver din hjälp! Som tack får du en gåva av mig för att göra 2021 magiskt!

Jag har förstått att bloggar som får mycket kommentarer syns mera. Varför vet jag inte. Du får gärna berätta om du vet. Tack på förhand i så fall! Jag sträcker ut min hand till dig kära läsare och ber dig att kommentera i min blogg. Det behöver inte vara detta inlägget. Det kan vara något helt annat. Jag delar några av mina favoritinlägg längre ner i inlägget. Kommentera i något som får dig att tänka nya tankar eller känna inspiration. Leta gärna upp något gammalt som berört dig.

Jag skulle bli SÅÅÅÅ glad! Verkligen! Det skulle få mig att känna mig uppskattad och det är en känsla som jag storgillar…. Vilka inlägg uppskattar du? Jag vet att jag är otroligt spretig och det kommer jag inte att ändra på. Jag skriver om det som känns bra för mig. Alltid. Jag glömmer aldrig när jag fick en kommentar från en kvinna som tyckte att jag skulle sluta blogga för att jag var spretig. Det är den jag är. Punkt. Gilla eller ogilla. Det är upp till dig som läsare.

Jo, gåvan som jag vill ge dig är ett annorlunda sätt att sätta intentionen för nästa år. Istället för att sätta upp mål som man inte når så gör jag såhär istället. Det blir en helt annan känsla och kraftfullhet.

18 kraftfulla frågor för att göra 2021 till ett år att kliva in i sin kraft. Det är ett worksheet som jag satt ihop för att jag vill att vi alla lever ett liv där vi fokuserar på hur vi vill känna oss istället för mål vi sätter upp för att upprätthålla en fin fasad.

Jag kan ge några tips på inlägg som jag själv tycker om att gå tillbaka att läsa..

Vilken liten förändring skulle ha stor betydelse för dig?

Hur lever man ett rikt och kreativt liv?

15 frågor att ställa till sin partner för att komma varandra närmre.

Kreativt blockerad? Jag lovar att du är mer kreativ än du tror. Gratis övning.

7 sätt att väcka liv i din kreativitet om du är kreativt blockerad!

Kommenterar du så ger du mig uppskattning och gör mig så glad. Tack på förhand!

Jag vet att något nytt är på väg att skapas men jag vet ännu inte vad det är. Håll utkik! Detta vill du inte missa….

19 thoughts on “Jag behöver din hjälp! Som tack får du en gåva av mig för att göra 2021 magiskt!

 1. Fortsätt att vara spretig. Det är det som gör dig speciell. Ska försöka bättra mig och skriva i din blogg❤️❤️

  1. Jag vill inte på något sätt ge dig dåligt samvete… Inte alls min mening! Superkul att du läser min blogg. Det gör mig rörd <3

 2. 15 frågor att ställa till sin partner…det gillade jag, intressant och fick en att tänka till. Tack för att du finns och får oss att uppskatta, värdera samt tänka till. Du behövs. Varm kram

  1. Tack fina du för din kommentar! Den värmer rakt in i hjärtat ska du veta <3 Du är en riktig glädjespridare ska du veta!

 3. Oj har noll på om det är så och jag kan va dålig att ge feedback tyvärr. Bot och bättring från mig. För jag läser ju och uppskattar varför inte ge det tbx till dig (och andra)
  Fortsätt att va den du är och de som inte gillar att du är “spretig” kan gå vidare ?
  Kram

  1. Jag menar inte på något sätt att ge dåligt samvete till någon… Verkligen! Men det är superkul att få en känsla för vem du är som läsare och skapa en relation till dig. Kram Christine

  1. Jag vill inte på något sätt skapa en känsla av att man måste något men det är så härligt att få en kommentar i bloggen! Det värmer så underbart i kroppen… <3

 4. Gillade det du skrev om att du slutat vara som andra tycker att du ska vara, det har jag med gjort. Och livet blev med ens roligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *