Väck ditt unika uttryck till liv!

Vill du väcka ditt unika uttryck till liv? Längtar du efter att hitta svaren du har inom dig för att nå lycka? Vill  du känna dig levande? På riktigt. Känna att du styr över ditt liv. Jag möter så många kvinnor som har tappat sitt unika uttryck. Som i hela sitt liv varit där för alla andra och glömt bort att ge näring till sig själv. Det är dags för dig nu. Dags att låta passionen leda dig framåt.

TEMA1 Jag och kreativitet

Lär känna dig själv och ta reda på vad kreativitet innebär för dig.

 • Vem är jag?
 • Vilka är de viktigaste personerna i mitt liv?
 • Vad betyder kreativitet för mig?

TEMA2 Drömmar och lust

Ta reda på vad du drömmer om och gör dem till verklighet.

 • Jag förtjänar mina drömmar.
 • Skapa små förändringar för att ta dig mot din dröm.
 • Vilka drömmar hade du som barn?
 • Vilka drömmar har du idag?

TEMA3 Passion och flow

Utforska vad din själ vill nå ut med.

 • Vad gör jag med lätthet?
 • Vad kan jag lära mig från min avundsjuka?
 • Vem vinner på att jag håller mig tillbaka?
 • Få kontakt med din källenergi.

TEMA4 Pengar och kreativitet

Välstånd och pengar kan ha många olika källor.

 • Ta reda på vad du lägger dina pengar på.
 • Vilka värderingar har du om välstånd?
 • Rensa ut för att frigöra plats.
 • Fyll på med det du förtjänar.

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

Att agera är bron mellan att vilja ha det och att ha det.

 • Ta konkreta steg för att utvecklas.
 • Våga göra det som är främmande och läskigt.
 • Vad känns enkelt idag som en gång var utmanande?

35 dagar av kreativa övningar, videos och reflekterande frågor.

Tidskrävande? Nej, men det är superviktigt att varje ta några minuter för att checka in med sig själv och ta reda på om man är på rätt väg.

Är du redo?

“Väck ditt unika uttryck till liv” är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är så otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt.

När den startar? Den 27 februari {2+7=9} vid nästa fullmåne.

Vill du hänga med på detta äventyr? Kommentera i bloggen eller skriv till mig på levandefrukost@gmail.com. Jag kommer givetvis att prata mera om detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *