Bli kristallklar över vad dina drömmar innehåller.

Jag tycker det är viktigt med kreativitet och lek i mitt liv. Jag känner mer glädje då. Levande! Därför skapade jag en mejlkurs som jag kallade “Väck liv i din inre konstnär” som sen utvecklade sig till en Facebook-kurs som heter “Väck ditt unika uttryck till liv” och det är dags att lansera denna på riktigt med en twist. Jag är så förväntansfull! Det är inte bara deltagarna som växer och skapar nya tankar om sig själv utan jag får vara delaktig i den processen. Så jäkla underbart!

Hur skulle ditt liv förändras när du blåser liv i din kreativitet?

Vi gör vår lista över vad vi vill ha i livet. Kärleken, jobbet, bilen, pengarna. Vi tror att det är detta vi vill ha. Samhället säger att det är det vi vill ha men är det verkligen så? Längtar du också efter “det där”? Det du inte kan ta på för du vet inte riktigt vad det är.

För att ta reda på vad du drömmer om behöver du först ta reda på hur du vill känna dig. Ganska självklart egentligen men du skulle bara veta hur få människor det är som verkligen tar sig tid att ta reda på detta. Man vet inte hur eller vart man ska börja…

Jag är säker på att du har en massa saker som du vill göra, ha och uppleva. Om det nu är så att du längtar efter att känna dig levande, kommer de sakerna på listan att uppfylla den känslan? På din lista har du kanske en stor villa inne i stan och ett jobb som egen företagare. På vilket sätt kommer de här två sakerna att göra så att du känner dig levande? Det gör kanske det, men det kan också vara så att du känner prestationskrav på att spela en roll du inte vill ha eller att du känner dig skuldsatt.

Kanske känner du dig mer levande när du målar. Det kan du göra var som helst. Du behöver inte vara egenföretagare för att måla. Ta reda på varför du vill ha det du vill ha. När du är kristallklar över hur du vill känna dig så är det dags att ta reda på vad du behöver ta för steg för att känna så. Enkelt? Svårt? Det kan vara både och.

Hur vet man att man jobbar mot ett mål som kommer att kännas magiskt? Tja, det vet man väl egentligen inte men man känner det. Kom ihåg att vägen dit ska kännas lustfylld och härlig. Målet kan alltid förändras. Det är inget fel med det. Jag har ombestämt mig flera gånger och alla mina val har tagit mig hit där jag är idag.

Väck ditt unika

5 veckor – 5 tema

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen 

“Väck ditt unika uttryck till liv” är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är så otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt.

När den startar? Den 27 februari {2+7=9} vid fullmåne som följer den som vi får uppleva imorgon. Brukar du känna av månens faser? Det gör jag. 🙂

Vill du hänga med på detta äventyr? Kommentera i bloggen eller skriv till mig på levandefrukost@gmail.com. Jag kommer givetvis att prata mera om detta! Du kan läsa mer om kursen här.

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *