Behöver du få ordning på dina tankar?

Känner du dig orolig?

Är glaset halvtomt eller halvfyllt?

Skulle du vilja våga göra saker som känns läskiga?

Vill du känna mer glädje i livet?

Jag tänker att det är dags att vårstäda bland tankarna för att göra plats för nya och fräscha idéer! Vem hänger med på det?

Tanken slog mig när jag skrev dagens budskap idag… Varje dag under mars månad kommer jag att dela med mig av små uppdrag, lekar, övningar eller annat för att utforska vårt inre och se saker från andra perspektiv. Det kommer jag att göra på olika sätt. Videos, text, bilder… Har egentligen ingen aning ännu! Allt kommer att hända i min FB-grupp som du kan gå med i här.

Vi vet ju alla att kroppen mår bra av fysisk aktivitet men det är lika viktigt att ge sinnet lite utmaningar och motion. Jag är säker på att du sitter på förmågor som du inte är medveten om. Jag vill väcka liv i nya tankebanor inom dig.

Det kommer inte att kräva mycket tid för jag vet att alla är upptagna med annat. Jag fattar. Kom ihåg att ditt inre och dina tankar är otroligt viktiga för ditt välbefinnande. Kom ihåg det…Tänk vad spännande att upptäcka saker om dig själv som överraskar och förvånar dig! Ofta så reflekterar vi bara kring oss själva när vi gjort något fel och inte när saker går lätt för oss. Varför? Så dumt… Vi behöver ju lägga märke till alla framsteg som vi gör. Superviktigt!

Om du inte redan har ett anteckningsblock så rekommenderar jag dig att gå ut och köpa dig ett. Jag vet inte hur många jag har och jag kan ibland {läs ofta} förvånas över vad jag har skrivit. Det är så viktigt att skriva ner sina tankar. Att läsa dem två år senare kan få en ny och annan uppfattning om vad man vill uttrycka.

4Jenny Klein, Yvonne Kjellsson och 2 andra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *