Sätt egot i förarsätet och låt själen vara kartläsaren.

Var fasiken ska jag börja? Jag har en superduper bra idé om ett nytt community där jag ger 150% av mig själv. Jag kommer att dela med mig av övningar, videos, workshops {typ en gång i månaden och i olika tema}. Jag har dagliga videos med olika budskap. Jag känner in vad som ska förmedlas. Det är så min intuition fungerar. De kommer inte att vara långa utan jag är mer för att komma till saken direkt. Varför prata runt om något i flera minuter? Det ska vara effektivt lixom!

Jag har så mycket inom mig och jag vet inte var jag ska börja. Sätter mig ner. Blundar. Vänder blicken inåt. Tittar på min Lifespider. Andas. Nu känns det bättre.

Det jag gör när jag går in i ett nytt projekt {jag kommer prata mer om detta i mitt community} är att jag tar reda på vad själen har för intention dvs på vilket sätt kommer mitt projekt att göra världen lite bättre? Jag har sex själsuppdrag och de är alla kopplade till sex olika ego-drivkrafter. Sedan låter jag drivkraften få styra med själen som kartläsare.

Mitt nya community är för kvinnor som vill få klarhet i sitt liv. De vill leva sitt liv på sina egna villkor. Jag kommer att fokusera på att väcka liv i den inre rösten och göra den stadig. Den är för sökaren som gång på gång hoppar på nya kurser för att man ska känna sig kompetent eller värdefull. Den är för kvinnan som levt sitt liv med andra människors förväntningar och nu är redo att ta plats i förarsätet. Den är för kvinnan som äntligen vill ta reda på vad hennes drömliv egentligen innehåller.

(Jag har dock inte bestämt mig för om det bara ska vara för kvinnor…. Kanske behöver skapa ett community för män också… Om du är man och läser detta och känner “JA!! Detta behöver jag!!” Kommentera eller mejla mig så jag vet.. 🙂 )

Allt kommer att ske på Facebook och med en prenumeration på 123 kronor/månad {i alla fall de första 3 månaderna}. Jag kommer bara att släppa in 123 kvinnor för att jag vill få en personlig relation till alla. Man ska känna sig sedd. Man ska känna sig trygg att uttrycka alla sina känslor. Det spelar ingen roll om 5 personer hoppar på eller om gruppen fylls direkt, jag kommer att ge mycket av mig själv. Som någon sa en gång “Alla borde ha en Christine”.

Än så länge har 23 kvinnor anmält sitt intresse. Det gör mig så glad! Dansar runt lite i köket för att fira min nya idé som inte ens är färdigtänkt!

Hur länge den pågår? Så länge den behövs och känns värdefull för deltagarna. Se det som en prenumeration av mig och mina kunskaper.

Nu är det tid för lite kommenterande i min FB-grupp och sen ska jag lägga en ansiktsmask av marockansk lera. Det älskar min hud ska du veta!

Kram Christine

Och du, vill du också gå med i mitt nya community som jag drar igång i juni så kommentera med din favoritfärg i bloggen. Då skriver jag upp dig på väntlistan. <3

2 thoughts on “Sätt egot i förarsätet och låt själen vara kartläsaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *