Till dig som behöver min support och stöttning.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Mina tankar är överallt. Popcornhjärnan är i full gång. Jag storgillar det! Jag har under lång tid tänkt och planerat inför något liknande men inte vågat. Tänk om ingen gillar min nya idé…. Tänk om nån tycker att jag är löjlig som tror att detta skulle lyckas… Jag skiter i det! {känns bra att skriva det} Det känns så rätt i hela kroppen och då måste jag agera för det kommer att göra skillnad för andra att växa som människor. Detta kommer även att förändra mitt liv. Jag ser fram emot att läsa detta inlägget om ett år och se vilka framsteg som jag har gjort..

Alltså jag gör det. Nu har jag sagt det högt och då behöver jag fullfölja. Men tänk om jag tröttnar? Tänk om det blir alldeles magiskt! Samma gamla visa med känslorna hit och dit… Känner du igen dig?

Jag skapar ett space för kvinnor som behöver kontinuerlig support i sin vardag. Vi vet alla att transformation inte behöver ske genom att göra en stor investering. Nej, det kan även hända när man tar små steg framåt och växer sig starkare. Jag har inte alla svaren ännu så jag kan förstå om detta kan uppfattas som lite oklart.

Jag får fortfarande gulliga meddelade om att “23 dagar av tacksamhet med en twist” förändrade deras liv. Deltagare väljer att gång på gång vara med för att det ger sån härlig energi! Det är en tacksamhetsövning som pågår i 23 dagar och den handlar om att vända blicken inåt och vara tacksam för sig själv istället för allt annat som ligger utanför oss själva. Älskar den!

Så, behöver du min pepp och energi så rekommenderar jag dig att kommentera i bloggen med din favoritfärg så skriver jag upp dig på väntelistan. Då kommer du att få mer information på mejl. Planerad lansering är i juni. Namnet har jag redan kommit på och berättar mer om i första mejlet…. Tänk CCC 🙂

Kram Christine

24 thoughts on “Till dig som behöver min support och stöttning.

    1. Vilken underbar färg! Jag är född i färgen guls tecken eller hur jag nu ska uttrycka mig… Kul att du vill vara med. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *