Ett tips för att visualisera och manifestera bättre.

Jag vill dela med mig av ett enkelt tips för att visualisera och manifestera det du vill ha. Så enkelt men något som många glömmer bort.

Skapa en klar bild över det du vill ha.

För att få det man vill ha så behöver man bli jäkligt specifik! Skriv ner vad du känner, var du befinner dig, vem du har runt omkring dig osv. Föreställ dig sen att du redan är där. Allt du vill manifestera händer i nutid. Hur känns det i kroppen liksom? Notera så många detaljer du bara kan! Det som också är så viktigt är att ofta tänka på det du vill skapa {som jag verkligen gör med min nya idé CozyAndCreativeWithChristine} När du mediterar, borstar tänderna, lagar middag, kör till jobbet… Hela tiden! Var närvarande 24/7 med det du vill visualisera in i ditt liv.

Varmt lycka till!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *