Jag letar efter dig som gillar mitt budskap. Jag vill intervjua dig.

Underbara härliga människa, tack för att du läser min blogg.{ville bara säga det}

Idag har jag lagt upp ett inlägg på Instagram där jag pratar om att jag inte har nån fancy titel som backar upp min kunskap. Tidigare hindrade det mig från att erkänna för mig själv att jag ändå kan mycket om både det ena och det andra. Det hindrade även så många idéer för jag inte trodde på mig själv. Nu får Jante gå och gömma sig för jag har inte tid att spela smått längre. Till och med ett medium blev förbannad på mig för att jag inte förstod min egen storhet.

Jag är i kreativt skapande av ett nytt community för kvinnor som behöver mig. Kvinnor som behöver mina övningar, workshops, dagliga videos {jag kommer att hålla dem korta} och mycket annat smått och gott. Mitt varför är att sprida glädje och få fler att förstå sin egen storhet. Jag vill att fler hittar sitt eget kreativa uttryck och visar det för världen. På det sättet skapar vi en vackrare värld. Som kryddan på moset vill jag ge dessa modiga kvinnor verktyg att tjäna pengar på sin kreativitet. För att göra det behöver man ju givetvis först ta reda på vad det är. Nyfiken? Vill du vara med? Kommentera och jag skriver upp dig på väntlistan. Jag har bara plats för 123 härliga kvinnor. 123 är ett magiskt nummer för mig….

Jo, jag kanske skulle komma till saken…. Jag vill intervjua 10 kvinnor som gillar mitt budskap och som skulle vara villiga att betala för det jag håller på att skapa. Är det du? Mejla eller kommentera i bloggen. Du kommer att få nya insikter om dig själv. Det lovar jag!

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av en bra film tillsammans med min man. Ha en underbar kväll!

Kram Christine

4 thoughts on “Jag letar efter dig som gillar mitt budskap. Jag vill intervjua dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *