Det är i mellanrummet som allt förändras.

Här sitter jag en torsdagskväll och planerar, tänker, skriver ner saker som ska med i min nya idé som jag lanserar i juni. Ett community för kvinnor som vill lära känna sig själv igen och skapa sitt kreativa drömliv. Jag är så jäkla taggad och har upptäckt att jag börjat svära mera…. Det innebär att jag är mitt uppe i ett benbyte. Ja, det låter säkert jättekonstigt och jag kommer att prata mycket mer om det i “CozyAndCreativeWithChristine”. Kanske du inte alls vet vad varken benbyte eller “CozyAndCreativeWithChristine” är.

Låt mig berätta 🙂 Alla människor har 6 olika drivkrafter {ego}. Tillsammans är de kopplade med en intention {själ} och ett livsprojekt. När de jobbar tillsammans så händer det magiska grejer ska du veta! Jag är så tacksam att jag har min Lifespider att ta fram när livet känns lite skakigt. Nu håller jag på att byta ben dvs att jag kickar in i ett nytt själsuppdrag med mitt nya projekt som jag är så jäkla stolt över!

Jag vet inte riktigt hur det kommer att se ut {lite vet jag såklart!} eller vilka människor som kommer att dras till detta. Det jag vet är att jag följer min passion och min intuition. Det känns så rätt i hela kroppen!! Då och då får jag tankarna som försöker förminska mig “Vem tror du att du är!” och “Du kommer att misslyckas totalt!” Det jag vet är att jag kommer att ge all min kunskap och kärlek till 123 kvinnor i ett forum där alla känslor får finnas. Det är en plats där jag blottar mina känslor för att dessa magiska kvinnor ska känna och förstå att vi alla är värdefulla. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom videos, övningar och en massa andra kreativa upptåg för att de ska skapa sitt eget kreativa drömliv. Vi kommer att prata om självkänsla, gränssättning, drömmar, pengar, intuition, känslor och mycket mer. Jag håller på att skapa en massa fina gåvor som de ska få ta del av. En av dem handlar om just känslor och en annan handlar om att gå från idé till att tjäna pengar på det. Det är så spännande!!

Jag fortsätter. Det är här i mellanrummet jag förändrar min verklighet. Platsen i kreativt flow. Vänder blicken inåt och landar i kroppen. Slutar lyssna på det där tjattret som försöker hålla mig tillbaka. Smärta förvandlas till framgång.

Acceptera att livet ska upplevas, inte kontrolleras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *