Dagens budskap 210516 med en twist

Du har tusen idéer som du vill förverkliga. Var ska man börja? Veckorna går och ingenting händer. Imorgon är det måndag. Du känner frustration. Du vill ju vara framme där du känner att du lever ditt kreativa drömliv. Du känner att du borde veta vad du ska bli när du blir stor. Snart är du ju för gammal {eller?!!} Alla andra har ju stenkoll på vilken väg de ska ta för att skapa framgång och många av vännerna har redan tagit sig dit. De är redan där och här står du och stampar. Velar på vilken väg du ska ta.

Var ska jag börja?

Det spelar ingen roll. Börja någonstans. Välj en av av alla dina drömmar och börja agera.

Men om jag väljer fel dröm?

Då slutar du med vad du gör och väljer istället en ny. Enkelt.

Men då får jag ju börja om från början igen och “blir” aldrig något.

Du lär dig alltid nya saker längs vägen. Alltid. Varje dröm har ett budskap eller gåva till dig att få ny kunskap till dig. Kanske ser det inte ut som du tycker att det ska göra men det är helt rätt väg för dig. Det du lär dig längs vägen kan du applicera på andra drömmar. Det gör dig unik.

Men jag vet inte var jag ska börja….

Börja någonstans. Älskade du, börja. Våga göra det du drömmer om.

Tänk om det inte är värt uppoffringarna?

Nej, då ska du inte fortsätta. Har du de tankarna så kan du lika gärna strunta i det och köra på som du redan gör. Men tänk om det är värt det? Tänk om du kommer att vakna varje dag med nyfikenhet och glädje!! Är det värt det?

Men jag har ingen support från min familj….

Skaffa den då på något annat sätt. Sträck ut handen till de som inspirerar dig. Släpp taget om den där fula offerkoftan och ta tag i det du längtar efter. Kom ihåg att varje steg räknas. Varje aktiv handling

Vill du skriva en bok? Skriv en novell.

Vill du ställa ut din konst? Måla en tavla.

Vill du skap en kurs? Sträck ut handen till någon som redan gjort en.

Vill du synas på TV? Anmäl dig till att vara statist.

Vill du nå ut med din musik? Lägg ut den på Youtube och ha tillit till att den blir viral.

_________________________________________________

Vill du känna samhörighet med mångkreativa?

Vill du känna dig normal?

Vill du mötas av villkorslös support?

Behöver du support i din kreativa resa?

>>Då är min nya idé för dig<<

Cozy & Creative with Christine
Det är mitt nya projekt som jag är så sjukt taggad över! Herre min heliga get! Det är ett community på Facebook för kvinnor som vill få klarhet i sitt liv. De som vill leva sitt liv på sina egna villkor. Jag kommer att fokusera på att väcka liv i den inre rösten och göra den stadig. Den är för sökaren som gång på gång hoppar på nya kurser för att man ska känna sig kompetent eller värdefull {been there, done that!}. Den är för kvinnan som levt sitt liv med andra människors förväntningar och nu är redo att ta plats i förarsätet. Den är för kvinnan som äntligen vill ta reda på vad hennes drömliv egentligen innehåller.
Allt kommer att ske på Facebook och med en prenumeration på 123 kronor/månad {i alla fall de första 3 månaderna. Sen höjer jag priset}. Jag kommer bara att släppa in 123 kvinnor för att jag vill få en personlig relation till alla. Man ska känna sig sedd. Jag vill lära känna alla! Man ska känna sig trygg att uttrycka alla sina känslor. Det spelar ingen roll om 5 personer hoppar på eller om gruppen fylls direkt, jag kommer att ge mycket av mig själv. Som någon sa en gång “Alla borde ha en Christine”.

Kram Christine

7 thoughts on “Dagens budskap 210516 med en twist

 1. Jag vill gärna prova att vara med!
  Jag är en musikskapande kvinna (som vill träna bort sin scenskräck) som brinner för personlig utveckling och vill inspirera och stötta andra ❤ troligen ska jag skriva en bok, föreläsa och framföra mina sånger och leda mindfulness.

  1. Vad kul att du vill hänga på i detta!! Jag är säker på att du ska trivas bra! <3
   Jag lägger till dig på listan 🙂

 2. Jag vill oxå gärna vara med, låter mycket spännande och verkligen något jag borde testa!
  Jag är en riktig velpotta som aldrig kommer framåt el jo det gör jag men det känns inte alltid så.

 3. Jag vill gärna hoppa på detta då jag är i funderardtadiet kring min konstnärskap & ev uppbyggnad av en gårdsbutik/galleri…??

 4. Jag vill gärna vara med på detta. Skrev igår men är osäker på om min önskan om deltagande kom fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *