Sju enkla tips att skapa rörelse för att förändra ditt liv.

Jag fick ett mejl häromdagen från en kvinna som känner sig fast i sin arbetssituation. Hon visste inte hur hon skulle ta sig vidare. Så fint att hon sträckte ut handen till mig. Jag ställde några coachande frågor och efter att hon svarat på dem kände hon sig lite lugnare och hade en bild över vilket hennes nästa steg var. Det inspirerade mig till detta blogginlägget. Tack <3

Sju enkla tips att skapa rörelse för att förändra ditt liv.

 1. Deppa inte ihop. Känn tacksamhet! Det jobbet som du har nu betalar dina räkningar så att du får tid att utveckla dig själv. Ställa de där djupa frågorna och vänta på att de rätta svaren ska landa inom dig. Var tacksam för det du redan har istället för att känna otillräcklighet eller att du är på fel plats. Allt är som det ska. I promise!
 2. Ta reda på vilka dina starka sidor är och på vilket sätt du uttrycker dem redan nu i ditt dagliga liv och på jobbet.
 3. Var realistisk. På riktigt! Du är inget offer för alla omständigheter som hela tiden verkar dyka upp i ditt liv. Använd dem till din fördel. Vad har du lärt dig av dina misstag? Vi gör alla dem…. Oh, yes!
 4. Varför tog du det här jobbet från början? Varför var det viktigt för dig? Känns det fortfarande lika viktigt?
 5. Se sanningen i vitögat, Vad har du faktiskt lärt dig från det här jobbet? Vilka nya färdigheter kan du som du inte tidigare kunde? Det är såå lätt att glömma bort sina framsteg… Hylla dem. Fira dem.
 6. Beskriv vem du är utan att referera till vad du jobbar med eller om du är gift eller inte. Vem är du? {detta är en fråga jag dyker ner i i min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”} Vad säger andra bakom ryggen på dig? Vilka komplimanger får du? Vilken är din bästa egenskap {oavsett om du får betalt eller inte för den}? Låt universum veta att du är beredd att utveckla dessa magiska färdigheter!
 7. Beskriv hur du skulle känna dig om du levde utifrån passion och glädje. Hur skulle det förändra ditt liv?

KRAM Christine

Min senaste idé som jag vårdar ömt är “Cozy & Creative with Christine”. Det är en plats för mångkreativa att känna sig sedda och hörda. Det är en plats där jag delar övningar för att växa sig starkare i sin kreativa resa. Jag kommer att vara mer extrovert och öppen. Jag kommer att fokusera på att väcka liv i den inre rösten och göra den stadig. Den är för sökaren som gång på gång hoppar på nya kurser för att man ska känna sig kompetent eller värdefull {been there, done that!}. Den är för kvinnan som levt sitt liv med andra människors förväntningar och nu är redo att ta plats i förarsätet. Den är för kvinnan som äntligen vill ta reda på vad hennes drömliv egentligen innehåller.

Jag släpper in 123 kvinnor i detta comunity. Jag vill att det ska vara mysigt och inte för stort. Superviktigt för mig. Jag håller på för fullt med att skapa kärleksfulla gåvor till alla medlemmar.

 • Manifestationsplaneraren
 • 7 frågor att ställa när du känner att drömmarna är onåbara
 • Kicka igång din kreativitet
 • 10 minuter för att utforska en ny idé
 • fler är på G ?

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> dagliga videos {inte långa för vem orkar kolla på dem?}

> positiva affirmationer och mantran

> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

>  workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

> 123 kronor i månaden

Känns detta som något du behöver? Kommentera i bloggen så skriver jag upp dig på listan.

2 thoughts on “Sju enkla tips att skapa rörelse för att förändra ditt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *