Till dig som “försöker” manifestera men inget händer…

Jag satt och läste några övningar och inlägg från min FB-kurs “Kreativ visualisering” och blev så sugen på att själv göra om den. Det är ju ett bra tecken på att den är bra! Eller hur? Den innehåller många superbra övningar och meditationer. Jag saknar energin och magin när jag skapar. Tanken är att omvandla denna till en mejlkurs. {kommentera i bloggen om det är intressant}

Jo, det jag ville komma till är att jag fick lite frågor under den kursens gång om att det man ville manifestera inte uppenbarade sig. Det kan bero på en mängd olika saker och jag delar här med mig av några frågor att ställa sig när man tvivlar. Var ärlig när du svarar.

-Är din önskan realistisk?

-Är du otålig? Känner du att det tar för lång tid?

-Finns det någon blockering du behöver ta hand om först?

-Förlitar du dig på att saker utanför dig själv ska ge dig alla svar?

-Uppmärksammar du de tecken som kommer till dig eller blundar du för dem?

-Har du gjort någon förändring eller lever du kvar i det gamla?

-Har du förändrat dina tankemönster?

Det är omöjligt att skapa eller manifestera något utan att förändra något i sitt nuvarande liv. Det går inte. Omöjligt. Förändra. Våga. Gör. Jag vet att du kan. Du har alla förutsättningar. Sluta hitta på ursäkter. Du är redo. Wow!

Magi är på väg in i ditt liv! Grattis!!

Kram Christine

One thought on “Till dig som “försöker” manifestera men inget händer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *