Drakar och talet 117 kom till mig i drömmen. Nyfiken på betydelsen?

Igår fick jag en intuitiv energisession av en härlig kvinna som inspirerar mig massor. Det kommer ett blogginlägg om detta för vid ett annat tillfälle för det är så intressant! Därför skriver jag inte mer om den upplevelsen nu… utan istället om drömmen jag hade imorse. Herre min heliga get! Något nytt är på gång. Med full kraft.

Okej, jag befinner mig i en lokal likt Colosseum. Du fattar detta är stort. Många människor med stor kunskap. På något sätt säger någon att en bok är skriven med 117 sidor. 49 personer har skrivit 49 olika slut på denna bok. En man börjar läsa högt från sitt bidrag på engelska när det plötsligt blir väldigt kallt. Han huttar. Vi alla huttrar. Vi vänder blicken utåt {jag brukar säga att man behöver vända blicken inåt} och ser massor med drakar flyga emot oss. Det blir varmt igen. {Min väckarklocka ringer}

Efter ett väldigt energihöjande samtal jag hade idag med 3 kvinnor så googlade jag. Alla tal har ett unikt budskap. Det som kommer till oss på olika sätt har ett budskap som vi behöver lyssna på. Nu är det dags för mig att lyssna för detta har jag fått till mig tidigare på olika sätt och nu blev det så kraftfullt.

Jag plockar information om detta direkt från Välgörande.se

Nummer 117 – Vad betyder det?

Siffran 117 är en blandning av energierna i siffrorna 1 och 7. Eftersom detta nummer har två nummer 1 är förstärkningen av siffran 1.

Nummer 1 betyder ledarskap, nybörjande, framgång, framsteg, initiativ, ambition, inspiration, uppfyllande och motivation. Eftersom det visas två gånger i detta nummer, resonerar det också med Mästaren Nummer 11, som symboliserar att tjäna vårt livsändamål och vår själsuppdrag i detta liv.

Numret 11 ringer dig att lyssna på din intuition eftersom det har de svar du söker.

Nummer 7 betyder spirituell uppvaknande och spirituell upplysning, psykiska förmågor, eftertryckliga förmågor, inre visdom, mystik och att manifestera dina önskningar i verkligheten.

Siffran 117 visar att det finns goda saker i våra liv. Det påminner oss om att vara tacksamma universum för alla välsignelser vi har.

_______________________________

Vad vill då drakarna säga mig? För det första är jag född i drakens år och i eldens tecken. Det är ett budskap i sig. Att vara född i drakens tecken innebär att man har lycka och har alla möjligheter att nå framgång. Intelligent och beslutsam, men oviljan att lyssna till andras råd kan skapa problem. Det stämmer så bra! Ge mig inte råd och tips om jag inte själv bett om det. Då backar jag tillbaka. Lyssnar inte. Kom inte och ge mig råd om något som jag redan visste liksom…

Draken symboliserar också ett mystiskt beteende {det är så jag!}

Har du haft en galen dröm som gett dig så mycket insikt om vad ditt nästa steg är?

Drömmer du inte?

Vill du drömma mer?

Kommentera så gärna i bloggen! Jag är så nyfiken!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *