Kärlek till oss själva gör oss möjliga att älska.

Sök alltid först efter lycka. Lyckan kan bara komma inifrån dig själv. Ingen annan kan göra dig lycklig. Du är inte lycklig för att andra älskar dig utan för att du älskar dem.

Allt finns redan här. Allt finns redan här för dig att älska.

När vår kärlek till oss själva börja ställa villkor och krav då gör även kärleken till alla andra det. Först förnekar vi kärleken till oss själva och sen nekar vi att ge den till andra. {Suck} Därför är det så viktigt att känna kärlek till sig själv. Det börjar alltid med oss själva. Det börjar alltid med dig.

Om du älskar dig själv tillräckligt så behöver du inte någon annans kärlek.

Däremot kan du gå in i en relation för att du vill göra det men inte för att den personen ska fylla dig med kärlek. Så funkar det inte. Du behöver inte någon annan för att känna lycka. När du är lycklig behöver du inte någon annan för att göra dig lycklig.

Dela med dig av din lycka. Människor dras till de som är tillfreds. Vilket härligt ord. Tillfreds. Är du tillfreds med ditt liv? Om inte, vad behöver tillföras för att du ska känna så?

{Jag väcker liv i Cozy & Creative with Christine}

“23 dagar av tacksamhet med en twist” är i full gång {dag 7} och jag är så tacksam och rörd över all energi i gruppen. Älskar den så och inser ännu en gång hur viktig den är. Vill du vara med i nästa omgång så är den i december som ett vackert avslut på detta år.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *