Kraften i att frigöra sig är första steget för att må bättre.

Jag älskar mig själv villkorslöst för den jag är idag.

Jag förlåter mig själv för de misstag jag har gjort.

Jag välkomnar mitt nya jag.

Kraften i att frigöra sig är första steget för att må bättre. Alla släpar omkring på onödiga saker som tynger ner oss och förringar den vi är. Frigörelse är magiskt om du vill känna mer lätthet. Om du vill känna dig fri.

När vi känner negativa tankar om någon annan eller en situation så ger man samtidigt näring till den. Ofta är man inte medveten om det men oj oj vad det kan dränera. Personen behöver inte ens vara i din närhet för att skada dig på detta sättet. Du förstår väl att det är du som far illa om du låter det fortgå?

Det är du som mår dåligt. Personen i fråga är kanske inte ens medveten om dina känslor och lever sitt liv i lätthet. Kanske det gör dig ännu mer upprörd. Det kan till och med leda till att du blir fysiskt sjuk om du låter det pågå.

Det handlar inte om att förlåta även om det är ännu mer kraftfullt. Du behöver inte förklara varför. Du behöver bara släppa taget. Gör en ceremoni av det om det känns bra. Släpp taget om dessa tankar som inte gör något gott för dig. Du förtjänar all lycka som kommer din väg.

Jag frigör mig från känslan av att vara alla till lags.

Jag släpper taget om att jag är en bättre människa för att jag gör det.

Jag möter alla mina känslor med öppenhet. En del skrämmer mig men jag gör det ändå.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *