Äkta kärleksfulla relationer börjar alltid med att du älskar och respekterar dig själv.

Du förändras hela tiden. Det är du som skapar. Kroppen bara anpassar sig. Fastna inte i en gammal version av dig själv. Var villig att förnya.

När du älskar och respekterar dig själv så drar du till dig personer som känner samma sak om dig. När du förringar och trycker ner dig själv så drar du till dig människor som gör detsamma. Vad vill du ha mer av i ditt liv? Är det dags att höja din vibration?

Att sätta gränser {på rätt sätt} skapar kärleksfullare relationer på så många plan. Alla inblandande får mer intimitet och närvaro. Utan gränser kommer du till slut att förlora de du älskar. Hur då? Jo, genom irritation, bitterhet, ilska. När du trycker undan de här känslorna så växer de sig ännu större. Alla förlorar på det….

Hur löser man då detta? Jo, du lär dig att sätta gränser. Du tar reda på dina egna värderingar. Lär känna dig själv och varför du tycker som du gör. Kanske du tycker så för att andra ska tycka att du är en god person och för att du vill passa in. Sluta. Du behöver inte. Det finns alltid människor som älskar den du är men kanske inte de som är i din krets just nu och det beror ju helt enkelt på att du attraherar det du vibrerar. Punkt.

23 dagar av tacksamhet med en twist är över för denna gången och jag är så jäkla tacksam för den öppenhet och sårbarhet som gruppen har haft. Magiskt. När något stängs så öppnas något nytt och det är {trumvirvel}

“COZY & CREATIVE WITH CHRISTINE”

Detta är en förlängning av allt som jag tidigare har gjort. Jag vet att genom att prioritera sig själv och sin egen lycka så skapar det ringar på vattnet på många andra områden i livet. Det är inte tidskrävande på något sätt {om du inte vill att det ska vara det} men genom att varje dag göra något för dig själv för att det gör dig glad kan vara så betydelsefullt för dig själv och andra. Din familj får plötsligt en mamma som är glad och kan ge av sig själv för att hon har fyllt på sina energidepåer. Alla vinner på att du prioriterar dig själv.

Håller du inte med?

Kram Christine

Men vad är Cozy & Creative with Christine?

Det är mitt nya community där jag kommer att dela med mig lite av mig själv varje dag på olika sätt. Lite videos, övningar, meditationer, fredagsfrågor, måndagsmotivation. Allt i en härlig blandning! Spretigt precis så som jag är…. Längtar och är smått nervös på hur många som vågar hoppa på såhär utan att jag vet vad som kommer att skapas… 35 härliga kvinnor har visat intresse. Fyra har hoppat på och en har tackat nej.

Öppen och ärlig är den jag är. Kommer alltid att stå för det jag gör.

>> VAD KAN MAN FÖRVÄNTA sIG <<

> dagliga videos {inte långa för vem orkar kolla på dem? kanske inte dagliga i starten…}

> positiva affirmationer och mantran> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

> workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

Första månaden kostar det 123 kronor och det är summan jag alltid tar när jag ger mig in i något nytt. Därefter höjer jag till 333 eller 555 kronor i månaden. Jag har inte bestämt mig….

Min intention är att dra till mig 123 härliga kvinnor som varje dag vill prioritera sitt eget drömliv. Vet ni vad mitt största hinder var? Så tramsigt men det vara att ha en gullig omslagsbild till gruppen… kanske är det bättre att fokusera på innehållet….

Swish 123 kronor till 0704-968914 och gå med i gruppen >>HÄR<<

Vill du se min välkomstvideo så kan du se den >>HÄR<<

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *