Reflektion hela september med mig. #DAG2

Idag funderar jag lite kring vad det innebär att leva ett kreativt drömliv. Jag driver en grupp på Facebook som heter så och jag tror att man målar upp en bild över hur det ska se ut. Man känner inte att man kan kalla sitt eget liv för ett drömliv för man “borde” drömma större. Man “borde” hela tiden vilja ha mer.

Jag ställde frågan i gruppen häromdagen hur en drömdag ser ut och en av deltagarna {en superhärlig kvinna} undrade nyfiket vad min drömdag innehåller. Det finns inget enkelt svar på det insåg jag. Jag insåg att en drömdag för mig kan ha så många olika uttryck.

Hur ser min drömdag ut?

Det kan vara en dag där jag målar hela dagen eller har min första utställning med min konst.

Det kan vara en dag när jag sover länge. Ligger kvar i sängen och bara är. Ingenting behöver hända. Det räcker att jag är här och närvarande i stunden. Noterar min andning. Kliver upp när jag känner mig redo. Gör det som känns rätt. En dag när jag ligger kvar länge brukar vara en dag när jag behöver stillhet. Ensamhet. Jag-tid

Det kan vara en dag när jag är ute i skogen och utforskar. Lyssnar på vinden. Betraktar vår vackra Moder Jord.

Jag drömmer om ett liv där jag kan följa min egen kreativitet och göra det som är i linje med min energi. Varje dag. Att leva ett liv där pengar inte har så stor makt över oss människor.

Hur ser din drömdag ut?

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 10 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *