Reflektion hela september med mig. #DAG1

Idag är det den 1 september och hösten är på väg även om det inte känns så ännu. Det är ju fortfarande så varmt och skönt. Men jag ser fram emot att krypa upp i soffan med en filt och tända ljus. Bara mysa och njuta av livet. Läsa. Måla. Skriva.

Det finns en otrolig kraft i reflektion. September brukar vara en månad när jag vänder blicken inåt och reflekterar {ännu mer än vad jag brukar :)} Jag känner att jag tappat bort mig lite grann och behöver hämta hem mina tankar och samla dem. Fokusera mer på det jag vill ha. Det är så otroligt viktigt att varje dag ta en liten stund för sig själv. Att lära känna sig själv lite bättre och ta reda på varför man är som man är. Varför man tycker som man gör. Att reflektera om sig själv bär på nycklar till ditt inre.

Låt mig berätta hur min ideala morgon ser ut…….

Jag vaknar på morgonen när jag vill utan någon klocka som ringer. Sträcker på kroppen och gnuggar mig lite lätt i ögonen. Sätter fötterna i golvet och känner tacksamhet över att just jag, här och nu lever och skapar mitt kreativa drömliv på mina egna villkor. Jag går ut i köket och dricker ett glas vatten medan jag tittar ut genom fönstret och ler när jag ser fåglarna i trädet utanför. Därefter går jag in i vardagsrummet och väljer ut de stenar som känns viktiga för mig idag. Sätter mig ner på golvet. Tar några djupa andetag och kliver in i meditation. Jag sitter så länge som jag behöver. Har inga tider att passa. När jag är klar så lägger jag ett tarotkort för att sätta intentionen med min dag.

Hur börjar din ideala dag?

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 10 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *