Reflektion hela september med mig. #DAG3

Herrejösses vilken insikt jag fick idag. Det är så otroligt stor skillnad mellan ett påstående och en fråga. Älskar verkligen min reflekterande september.

Jag kan affirmera samma sak om och om igen, “jag är lycklig, jag är lycklig, jag är lycklig” men det får inte alls samma effekt som när jag ställer mig en fråga att reflektera kring.

Varför är jag lycklig?

När känner jag mig lycklig?

Vem får mig att känna mig lycklig?

Vad kan jag göra för att känna mig lycklig?

Frågor får oss att fokusera och reflektera.

Om du nu inte är lycklig så kan du ställa dig frågorna:

Vad behöver hända för att jag ska känna mig lycklig?

Vad behöver jag uppmärksamma för att känna lycka?

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 9 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *