Reflektion hela september med mig. #DAG4

Häromdagen bestämde jag och min man att vi skulle ta morgonkaffet vid sjön denna lördag. Det är så rogivande att sitta där tillsammans och lyssna på vinden. Prata. Mysa. Så, där sitter vi när en stor geting susar runt framför oss. Som jag alltid gör så letar jag upp Solögas budskap.

Uppskatta dig själv och se din egen skönhet. Min gåva till dig är att vara nöjd med dig själv.

Det fick mig att stanna upp och tänka. Gör jag inte redan det? På en nivå gör jag det men jag kan självklart bli ännu bättre på det. Den senaste tiden har jag faktiskt fokuserat för mycket på negativa tankar som inte är bra för mig. Därför kom detta budskapet otroligt lägligt.

Jag behöver bli bättre på att uppskatta mig själv här och nu. Lyssna på alla kloka råd som jag ger andra kvinnor. Vi har alla skönhet inom oss och jag VET {verkligen vet} att de sidor, egenskaper, kroppsdelar vi har som vi inte är så stolta över; de behöver ännu mer kärlek och support.

Jag känner djup tacksamhet över att jag har en man som påminner mig dagligen om min vackerhet på många olika sätt. Det är inte han som ska fylla mig med tacksamhet och kärlek till mig själv men det känns fint att bli påmind. Ibland kan jag tänka hur världen skulle se ut om alla hade “en Jocke”.

Uppskattar du dig själv och ser din egen skönhet?

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 9 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *