Reflektion hela september med mig. #DAG10

Så blev det fredag igen. Så galet fort denna vecka också har gått. Jag känner att tiden för reflektion inte alls räcker till men så inser jag att jag är ju en person som hela tiden tänker så då innebär det att jag reflekterar hela tiden men jag är inte medveten om det.

Inte förrän i meditation tystnar mina tankar och det är en så behaglig plats att vara på. Jag tillsammans med min tystnad. En plats för mig själv. Jag brukar göra en ritual av det för att göra den ännu mer speciell och värdefull. Ibland räcker tiden inte till och då kan den se ut på ett annat sätt. Det finns inget rätt eller fel.

I helgen ska jag ta mig tid att leka. Alltför ofta blir vi uppslukade av vårt “vuxenansvar” att vi glömmer bort att lägga tid för kreativitet. Forskning visar att lek är en viktig del av livet för alla, inte bara barnen.

Jag ska ta mig tillbaka till den tiden när jag gjorde saker för att de var roliga och inte för att de var nödvändiga. Det spelar egentligen inte nån roll vad jag gör så länge jag regelbundet gör nåt som gör mig glad. Det är inte slöseri med din tid, tvärtom det skapar ett glädjefyllt liv.

Vad gör du regelbundet bara för att det är kul?

Hur kan du frigöra tid för mera kreativitet?

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 15 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *