Reflektion hela september med mig. #DAG11

Det finns dagar när jag känner mig otroligt vacker, kvinnlig, sexig, snygg. Sen finns det också dagar när jag känner mig färglös, ful, tjock och värdelös.

Det är egentligen inget konstigt och jag är säker på att alla människor känner likadant. Det krävs en hel del styrka att älska sig själv villkorslöst även de där svåra dagarna.

Idag kände jag mig verkligen vacker. Jag hade på mig min vackra klänning från Ilse Jacobsen som jag fyndat på loppis för 59 kr tror jag att det var. Jag bryr mig inte särskilt mycket om vilket märke det är egentligen. Jag ska känna mig vacker när jag bär det. Till den hade jag mina favoritstövlar från Rocket Dog som jag fyndat på tradera för många år sen för 99 kr tror jag. Jag kände blickarna från min man. Han tyckte också att jag var vacker och han sa det till mig flera gånger. Jag fick till och med en spontankomplimang för mina stövlar från en främling. Det är magiskt!

Vilka kläder känner du dig vacker i?

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 15 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *