Reflektion hela september med mig. #DAG17

Att ta betalt för något som jag tycker är kul att göra är så svårt. Jag vet att min tid är värdefull och att det jag bidrar med är betydelsefullt. Jag vet. Härom dagen fick jag ett meddelande från en kvinna som ville berätta att min blogg berör och är inspirerande. Så härligt att få höra!

Detta ledde till en inre diskussion. Jag har dem då och då. Om jag nu kan bidra till en mer glädjefull värld enbart genom att vara jag varför ska jag då inte tjäna pengar på det? Fast om det är kul så är det ju nåt man gör för att det är kul. Men jag vill ju ha roligt på jobbet. Jag vill ju sprida kreativitet och lekfullhet till så många jag bara kan.

Det var ju därför som jag skapade “Cozy & Creative with Christine”. Där får man en liten dos av mig var och varannan dag. Lite övningar, reflekterande frågor och annat smått och gott jag kommer på. Jag har stora planer för den inför 2022. Mycket kommer att lanseras. De 3 energierna inom oss som behöver näring varje dag. Jag håller fortfarande på att finlira på hur det ska se ut. Möjlighet till att få coachning kommer att finnas. Månadsmöten för att stämma av var man befinner sig i livet. Ja, mycket är på G.

Kan jag ta betalt för detta med gott samvete? Självklart! Jag behöver bli bättre på att förstå min egen kraftfullhet. Flugan kom idag och påminde mig om det.

Solögas budskap – “Ta bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. Din gåva är att vara kraftfull.”

Vill du veta mer eller gå med i gruppen där jag redan har delat övningar, meditationer, reflekterande frågor och mycket mer? Swisha 123 kronor till 0704-968914 och gå med i gruppen HÄR.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *