Vänta inte på att den rätta tidpunkten kommer att infinna sig.

Det kommer aldrig att hända. Det kommer att kännas läskigt i början. Gör det ändå. Våga. Du kommer inte att ångra dig. Det enda du kommer att ångra är att du inte gjorde det tidigare.

Ja, jag är själv just där i de känslorna just nu. Jag ska börja ge budskap till andra människor. Det känns helt rätt och samtidigt lite läskigt. Detta är ju inget jag har pluggat mig till utan detta är något jag känner att jag kan förmedla till andra för att hjälpa dem i sin kreativa resa.

Jag har egentligen alltid haft tillgång till denna informationen men blundat för den. Stängt av. Inte kan väl en sån som jag ge budskap från andra sidan? Måste man inte vara på ett visst sätt då?

Nej nej nej. Det är ju här vi ofta ställer till det för oss. Vi har en bild av hur något ska se ut och när det inte ser ut så så tror vi att det är fel. Så, nej det går att vara intuitiv och spirituell och fortfarande svära, vara ironisk och vara mitt uppe i sin egna spirituella resa.

Sitt inte och vänta på att det ska se ut på ett visst sätt. Gör det på ditt sätt. Med din twist. Det kommer att bli magiskt. Ja, det kan kännas läskigt men gör det ändå. Sluta prokrastinera och börja gör.

Jag tänker börja. Gör det du med. Vill du ha ett budskap av mig? Kommentera i bloggen med en fråga du vill ha svar på. Om det kostar något? Ja, jag värdesätter min kunskap och intuition. 123 kronor till de första tre som kommenterar. Spännande!

KRAM Christine

4 thoughts on “Vänta inte på att den rätta tidpunkten kommer att infinna sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *