Dagens budskap 211017

Det bor en enorm trötthet i mig just nu. Den är svår att förklara. Även om jag är full av energi så är jag samtidigt trött. Jag behöver mycket ensamtid och att komma ut i naturen. Igår tog jag och Jocke en långpromenad i skogen. Så fantastiskt. Den känns så magisk och förtrollande. Känner mig så hemma. Mossan är så mjuk och jag skulle så gärna vilja gå där barfota. Svamparna ska vi inte ens prata om. Så gulliga där de står.

Idag gick han iväg ensam på hundpromenaden så att jag kunde vara ensam och meditera. Skriva dagens budskap. Jag älskar denna mannen av hela mitt hjärta. Han vet vad jag behöver.

Skalbaggen kom med sitt budskap till mig. “Du växer nu. Min gåva till dig är att känna dig väl förberedd.
Du växer andligen just nu eftersom något nytt är på ingång till ditt liv. Du förbereder dig inför något.
Så njut av färden min vän…”

Ur Djurens språk av Solöga

Jag förstår. Det är åter dags att höja energin. Jag vet. Läskigt. Men jag vet. Igår mötte jag mig själv från ett tidigare liv i meditation. Hon var välklädd. Proper. Men före sin tid. Ingen lyssnade på henne. Jag såg DNA-spiraler. Hon var otroligt kunnig men hon gav upp. Hängde sig. Mer om detta kommer i ett annat inlägg eller i ett nyhetsbrev. Är du med på min lista? Om inte, signa upp dig här för att få mina kärleksfulla nyhetsbrev. Nu till budskapet till dig….

DAGENS BUDSKAP

Det finns ingen gräns för vad som är möjligt för dig. Du har allt inom dig. Alla insikter, lärdomar kommer till dig i exakt rätt tid. Kanske du känner att du har ett större avtryck att göra på denna jord och det har du.

Men du måste vara redo. Upplysning handlar om att hålla och stråla ut ljus. Du kommer aldrig att sluta växa eller vara perfekt. Det är en del av tjusningen med att leva detta människoliv.

Det spelar ingen som helst roll hur högt du når i dina lärdomar. Det finns alltid utrymme för att lära dig mer. Alltid. Att vara upplyst innebär att du har de verktyg och resurser för att hantera alla energier som finns runt omkring dig.

Upplysning är inte en destination. Våga testa dina vägar i livet.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där du får en liten dos av mig om saker jag tycker är viktiga att prata om. Det kan vara allt från manifestation till övningar för ett positivt mindset. Jag har börjat fylla gruppen med övningar, meditationer, videos och andra härliga upptåg…. Vi är än så länge 19 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som redan delat med mig av? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums ? Fokus under oktober månad är att läka det inre barnet. Jag kommer dessutom att erbjuda personligt budskap till medlemmarna till ett förmånligt pris.

Vill du få ett budskap av mig? Kommentera i bloggen med den fråga du vill ha svar på. Om en vecka får en läsare ett personligt budskap av mig.

KRAM Christine

2 thoughts on “Dagens budskap 211017

  1. Halloj, tack för bra och tankvärt inlägg❣
    Ja det vore fantastiskt att få ett budskap..och min fråga är: Hur hittar jag mitt nya jag och min livsväg? Känns som jag står i en flerfilskorsning och vet inte vilken väg jag ska gå…???

  2. Ja jag är också trött nu, och jag växer… många insikter och lärdommar om mig själv. Min största och värsta skuggsida har kommit ut i ljuset. Jag har inte accepterat den tidigare och det har lett till konsekvenser för mig och min familj. Men nu är läkningens och växandets tid. Men jag är trött… ❤?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *