Vi är alla unika, därför är ingen unik.

När jag är ledig läser jag mycket. Sitter i tystnad varje dag och går in i mig själv. Lyssnar på min inre röst. Mitt högre jag. Det är så jag återhämtar mig. Ännu mer nu i denna konstiga tid. Jag värdesätter tid att skriva ner mina tacksamheter mer än att träffa folk.

Jag har märkt att det är så otroligt viktigt att skriva ner sina tacksamheter varje dag. Det skapar hela tiden utrymme för nya saker att uppskatta. Lägga märke till de små sakerna som är så betydelsefulla. Oavsett hur livet ser ut och ja, jag vet att ibland är man nere på botten och krälar så finns det något att vara tacksam för. Alltid. Varje dag.

Jag trodde att alla tänkte som jag men min man sa; “nej Christine, du är inte som alla andra.” Det fick mig att tänka på att vi har alla våra unika egenskaper som skapar denna helhet. Vi är alla gudomliga och eviga med vårt unika syfte på jorden så det finns ingen mening med att jämföra sig med någon annan.

En del är grymma på att se detaljer och andra är magiska på att se helheten. Vi alla behövs för att komplettera varandra. Det finns ingen som är bättre eller sämre än någon annan. Alla är lika mycket värda. Här och nu. Oavsett vad man tidigare har varit med om. Alla är lika värda.

Du är värdefull. Full av värde. Enbart för att du är du. Du behöver inte göra något för att förtjäna kärlek. Du duger precis så som du är.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *