Den mest bortkastade av alla dagar är den när vi inte har skrattat.

Finns det skratt så finns det liv. Det sägs att de som skrattar mycket lever längre än de där buttra typerna. När vi skrattar tillsammans så känner vi en sån härlig gemenskap med varandra och vi kan lättare känna oss tacksamma för det vi redan har. Inget fel i att vilja ha mera men att ändå känna en tacksamhet över att vara här på jorden just nu i denna stunden. Det är fint.

Skrattet skänker en sån glädje som aldrig kan köpas för pengar. Om vi gömmer den eller glömmer bort den så kommer vi att bli ensamma. Alla människor tycker om att skratta. Glädje. Gör vi inte det så har vi glömt bort hur det är att vara barn. De skrattar i genomsnitt 400 gånger om dagen och vuxna bara 15 gånger. Det kan vi väl se till att ändra på!!

Man kan inte köpa äkta glädje och skratt men man kan ge bort den och ta emot den med tacksamhet. Skratt förgyller livet och det ögonblick vi upplever just nu. Det är en gåva som vi kan dela med oss för att göra världen till en bättre plats.

Visst blir din dag lite bättre när du möter en människa som ler mot dig eller när någon berättar en rolig historia? Det behöver inte vara några stora saker utan det är de där små sakerna i vardagen som betyder så ofantligt mycket men ofta lägger vi inte märke till dem. När vi delar med oss av vår egen glädje så växer den och frodas. Sen får vi tillbaka allt vi ger ut trefaldigt.

”Trefaldighetslagen” menar att allt man sänder ut kommer att slå tillbaka trefaldigt, särskilt när det gäller magi. Om man utför en positiv magisk handling så kommer man att få en trefaldigt positiv effekt tillbaka.

Vad kan du skratta åt just nu?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *