Dagens budskap 220130

Jag är en person som kan bli så barnsligt exalterad över en perfekt avokado. Min favoritmat är någon form av grönsakssoppa. Älskar det! Igår slängde jag ihop en sallad och gjorde en vinägrett till det. Supersmarrigt!

Jag har förstått att jag inte har samma favoritmaträtter som andra.. men genom att bli lite sådär barnsligt glad och upprymd av små saker i vardagen så sprider jag glädje och får andra att uppmärksamma självklara saker i livet.

DAGENS BUDSKAP

Vägen till ditt mål är och kommer aldrig att vara rak. Den är fylld av oväntade svängar och hinder. Omvägar. Saker du behöver lära dig för att ta dig mot ditt mål.

Bli inte frustrerad eller otålig. Det kommer inte att hjälpa dig. Acceptera det kaos du upplever. Se på motgångarna med tacksamhet och dansa med dem istället för att kämpa mot. Hitta din unika rytm i din resa.

Du är på rätt väg även om det inte känns så. En del dagar känns otroligt lätta och en del känns tunga. Det är helt okej. Du är på rätt väg.

Bara intuitionen kan ge lugn när tankarna skenar iväg. Livet blir smidigare. Välkomna alla hinder som vill lära dig något.

Vilken gåva har du som du delar med dig av till andra?

Kram Christine

Här kan du prova på att göra övningen “Känn efter i kroppen”

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *