Fantasin har större kraft än kunskapen.

Hjärnan har inte förmågan att skilja på det vi föreställer oss och det vi faktiskt upplever.

När jag läste det så fick jag verkligen låta det sjunka in. Jag fick läsa meningen gång på gång. Jag insåg att det finns otroligt många människor som är rädda för att prova något nytt enbart för att man inte tidigare har provat på det. Innan man upplever det så föreställer man sig att man misslyckas.

Så, det en ledare gör istället är att föreställa sig det resultatet man vill ha trots vad man tidigare upplevt. Man känner det djupt inom sig. Misstag gör vi alla. Det är så vi lär oss. Istället för att ge upp så fortsätter man.

Ju mer man utsätter sig för det desto lättare blir det och man expanderar sin komfortzon.

Har du en dröm som du verkligen vill förverkliga?

Behöver du göra något som du aldrig tidigare har gjort för att uppnå den?

Gör det. Vi är otroligt duktiga på att skapa scenarier om hur det kommer att bli som aldrig kommer att utspela sig. Om man lever efter den mottot att allt som kan gå fel gör det. Ja, då kommer det att gå käpprätt åt skogen. Gå istället in med ett öppet sinne om att allt du behöver för att ta dig vidare mot drömmen är det du får.

Följ din dröm. Oavsett vad alla andra tycker och tänker.

Följ din dröm. Gör din röst hörd. Skapa ringar på vattnet.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *