Låt dina rädslor leda dig till framgång.

Jag tror att framgång, misslyckande och glädje är resultatet av våra dagliga tankar. Det vi inom oss tror på är det som kommer att manifesteras i våra liv. Därför är det så viktigt att de tankarna stämmer överens med ens drömmar. Man behöver känna att man förtjänar dem. Verkligen. Universum blir så förvirrad annars och vet inte vad det är du egentligen vill ha. Det blir kortslutning. Du känner att ingen lyssnar.

Om man inte har det man vill ha så krävs det mod att förändra det. Förändring är knutet till så många olika rädslor som man behöver komma över. Rädslor är det som ligger i vägen för att få det man vill ha. Dessutom är det så att du kan vara säker på att när du tagit dig över en rädsla så kommer en ny. Det är så vi expanderar vår komfortzon. Inget konstigt egentligen.

Det finns olika sätt att hantera dem för att nå den framgång som du vill ha. Först och främst behöver du bli medveten om dem. Möt dem nyfikenhet. Ge dem ett namn.

Skriv ner varje rädsla och sätt en siffra bredvid beroende på hur stark den känns för dig. Ingen rädsla är för liten eller tramsig. Finns den så betyder den något för dig.

Jag trodde länge att jag var rädd för att misslyckas men det visade sig efter en coachsession att jag istället var rädd för att lyckas. Jag jobbar fortfarande med den ska du veta…

Rädslan för att misslyckas gör att man inte vågar testa nya saker. Kanske är du rädd för att få höra “Vad var det jag sa!” men det innebär egentligen bara att den personen tycker att du är modig som vågar. Låt dem säga så. Ingen är perfekt. Du behöver våga ta ett litet steg framåt. För att göra det behöver du först ta reda på vad du vill.

Kanske du är rädd för att inte längre passa in när du skapar den förändring som kommer att göra dig lycklig. Jag fattar. Förstår. Jag har verkligen varit där. Men är det meningen att du ska göra alla andra lyckliga förutom dig själv? Är det värt det? Kanske du behöver hitta människor som är mer som du. Inte för att de

Här kommer tre kraftfulla frågor som du kan reflektera över.

Vad skulle du göra om du inte kunde misslyckas?

Är förväntningarna du har på dig själv, dina eller någon annans?

Om du bara behövde göra saker som kommer enkelt för dig, vad skulle du göra?

Du skapar ditt eget kreativa drömliv.

Kram Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kanske är det även tid för mig att öppna upp för kreativa coachsessioner. Kommentera om det är något du behöver eller skriv några rader till mig på levandefrukost@gmail.com

One thought on “Låt dina rädslor leda dig till framgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *