Mina egenskaper som född i skyttens tecken.

När jag var liten trodde jag att astrologi var trams. Jag trodde att man bara hittade på horoskop. När jag läste saker om skytten så kunde jag inte alls relatera till det. Idag vet jag varför. Jag var inte den som jag var ämnad att vara. Visste inte vem jag var. Vem vet det egentligen?

Jag kommer så väl ihåg att det stod att skyttar trivdes i naturen. Ute i skogen. Trams tyckte jag då. Självklart idag. Älskar att vara ute i naturen. Lyssna på vinden. Se de små söta svamparna bland mossan. Höra vattnet porla. Jag kan stå länge och bara betrakta. Njuter av det till 100%.

Skyttar är äventyrliga, oberoende och nyfikna. Idag är det självklart för mig men jag har tidigare inte reflekterat över vem jag är. Det var inte förrän jag började intressera mig för psykologi som nyfikenheten om detta växte sig större och större. Jag pluggade psykologi på högskola men hade ingen som helst plan över vart det skulle leda. Det tog mig hit där jag är idag och jag har stor nytta av det fortfarande på olika sätt i mitt liv.

Vi är tidsoptimister och tror att vi hinner med så mycket mer än vi mäktar med. Men kul är det! Vi är grymt bra på att dra igång nya idéer men behöver folk omkring om som fortsätter driva på och slutföra. Men jag vill också tillägga att vi slutför massor även om vi inte tänker på det. Ibland tar det längre tid än vad andra förväntar sig men det spelar ingen roll. Det är inget att bry sig om. Låt andra tycka vad de vill.

Jag kan vara slarvig. Jag erkänner men på en del punkter är jag sjukt noggrann. Otroligt noggrann. Älskar att sortera i färgkoder. Det gör det lättare för mig att veta vad som är vad. När jag tänker efter så är jag både och i perioder. Noggrant slarvig kanske 😉 När jag väl har organiserat till punkt och pricka så stör det mig när det rörs till igen. Sen återgår jag till att det inte stör mig längre.

Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Behöver jag berätta mer om att jag älskar att reflektera och att blogga. Det är ett sätt att föra mitt budskap ut till världen. Jag har fått så mycket positivt pepp om att jag inspirerar. En person har skrivit att hon tycker att jag ska sluta för att jag är så spretig. Kan hon inte bara sluta läsa? Jag fokuserar på de som gillar mitt budskap.

Det är svårt att ta det lugnt och göra ingenting men jag lovar dig att jag tränar. Meditation är en stor hjälp. Att sitta och stirra på en punkt på väggen är en övning som jag har provat. En skytt vill vara aktiv hela tiden men jag har lärt mig att jag inte mår bra av det. Därför letar jag upp verktyg som passar mig. Även när jag är stilla så pågår det hela tiden aktivitet i huvudet på mig. Nya idéer eller hur jag ska utveckla något.

Skyttens stjärntecken är ett eldtecken och styrs av planeten Jupiter.

Jupiter som är Lyckoplaneten innebär att skytten är en evig optimist som ständigt är jakt efter nya äventyr.  Ja, det stämmer ganska bra! 🙂

Vilket stjärntecken är du född i?

Vilken energi karakteriserar dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *