Vart du än går är du där.

Ibland bara ser jag en rubrik någonstans. I en bok. På TV:n. Pinterest. Den rubriken väcker nya tankar. Får mig att reflektera och jag är nyfiken på vad detta inlägget ska handla om. Jag låter intuitionen leda mig. Skriver utan en tanke om vad slutresultatet blir.

Min själ är ute på en resa. Vart slutdestinationen är har jag ingen aning om och det spelar inte heller någon roll. Min resa handlar om att göra mitt unika avtryck på människor som jag möter.

Jag vill att du ska veta att alla mina avsikter är goda. Jag skulle aldrig säga eller göra något för att skada någon. Jag vill att alla varelser på jorden känner sig sedda och känner att de är värdefulla för den de är.

Man behöver inte försöka vara något man inte är för att passa in. De människor som dras till en när man är sig själv fullt ut är de personer som lyfter en och får en att känna sig så som man längtar efter.

Det finns alltid de som upplever sin värld på ett negativt sätt. Att alla gör fel. Det är nåt fel på alla andra. Man skrattar åt de som är annorlunda. Låt de vara. De behöver öppna sina egna dörrar till en värld där vi har förståelse till att vi alla är unika. Kanske de har taskig självkänsla och det är lättare att trycka ner någon annan än att ta tag i sitt eget liv och ta reda på vad man själv drömmer om. Man kan inte hjälpa de som inte vill bli hjälpta. De behöver komma till den insikten själv.

Var den du är. Du är värdefull. Snälla du, låt ingen annan få dig att tro annat. Kanske har du fått höra saker om dig själv som inte stämmer. Kanske den personen sa de där sakerna till dig för att känna sig bättre eller mer värd. Vi gör alla det bästa vi kan. Alltid. När vi vet bättre så gör vi bättre.

Mitt syfte på jorden i ett nötskal? Jag har många avtryck att skapa på många olika sätt. Det absolut viktigaste för mig och detta finns i min essens är att jag är den tillåtande urkraften. Det finns en vacker gåva i oss alla som längtar efter att få komma till uttryck.

Vill du hitta ditt unika avtryck tillsammans med mig? Jag väcker liv i mina kreativa samtal där du lär känna dig själv igen. Där vi tar reda på vad ditt unika avtryck är. Är du på rätt plats? Vad behöver du göra för att känna dig kraftfull? Kommentera eller mejla mig så tar vi det vidare…

2 thoughts on “Vart du än går är du där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *