Dagens budskap 220612

Jag har svårt för att varva ner och fokusera. Vill så mycket. Jag fick jättefina komplimanger för mina tavlor i helgen och det känns så härligt! Vill fokusera på att måla mera, fota dem och trycka på canvas men kan inte. Jag har alldeles för många tankar i huvudet.

Vad behöver jag då göra? Vara ensam, meditera, göra absolut ingenting. Jag vet det….. Varför är det så lätt att ge råd till andra men inte själv lyssna på dem? Kanske jag ska skriva in det i kalendern. Då blir det mer påtagligt varje dag. Jag vill ha mer kreativitet i mitt liv och då behöver jag göra plats för det.

DAGENS BUDSKAP

Kom ihåg din essens och potential.

Du har länge glömt bort den väg du är menad att ta. Trampat på i samma gamla hjulspår utan att ta ett steg tillbaka och ta reda på vad DU vill göra. Ja, du kommer fram till slut men varför ska du ta så många omvägar. Lyssna in vad din inre röst säger. Lita på den. Den talar alltid sanning.

Du vill komma till den platsen där du känner sann glädje att vara du. Glädje varje gång du vaknar upp till en ny dag. Lyssna på din inre röst.

Gör dig av med dåliga vanor som hämmar dig. Det kan vara tvivel på din potential som behöver förändras. Rädsla för vad som förändras när du lyssnar på din inre röst. Gör dig av med det som står i vägen för att du ska bli den du är menad att vara.

Stå stadig i din egen sanning.

>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<

KRAM och ta hand om dig /Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 220612

  1. Bar inte min Amulett i dag och bad universum om budskap och vägledning, utan min Amulett.
    Hela dagen har det kommit tankar och samtal gällande min/våra idéer och så kommer detta genom dig Christine!🥰
    Tack!🤗❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *