Duvan kom med ett budskap till mig.

Jag har börjat med en ny rutin; att gå upp tidigt på morgonen. Trodde aldrig att jag skulle vara en person som tycker om det. Jag insåg att vi ofta låser fast oss i gamla tankar om vem vi är istället för att ta reda på hur vi vill vara. Vågar testa nya saker i våra liv. Man fastnar i att man vet vad man har {även om det inte alltid är så upplyftande} men man vet inte vad man får för resultat. Plus att man kanske dagligen får höra att man är på ett visst sätt och därefter speglar det. Man blir vad andra tror att man är för man vill inte bli bortstött eller förlöjligad. Vi människor är ju flockdjur och vill tillhöra ett sammanhang.

När vi vet hur vi vill vara så kan vi också skapa de varaktiga förändringar som är bra för oss. Så istället för att ha dåligt samvete för att jag sover länge och slarvar bort halva dagen så är jag en person som tycker om att gå upp tidigt.

Men idag låg jag kvar lite längre för jag satt uppe ganska länge igår. Jag hittade en ny serie som jag började titta på. Det är så viktigt att inte få dåligt samvete när man frångår en ny rutin. Det som är viktigt är att lyssna på vad kroppen vill ha. Idag ville jag ha en lugn morgon. Dricka mitt kaffe tillsammans med mina hundar och läsa min bok.

Jag har även börjat att skriva morgonsidor igen och märker tydligt hur viktigt det är för mig. Idag skrev jag om lite kring hur jag kan skapa en tillvaro som den jag har nu och ändå känna trygghet ekonomiskt. När jag senare stod vid mitt köksfönster och åt min frukost så flög det en duva förbi och satte sig på vår lekstuga. Just som den gjorde det så funderade jag på hur bra jag mår när jag tar hand om mig själv. Nu ska jag ta reda på vad jag behöver göra för att ta mig dit jag vill vara. Det gör jag med hjälp av listor. Jag älskar listor!

Duvans budskap: Ta hand om ditt hus/ditt hem eller din familj. Min gåva till dig är att skapa dig en trygg omgivning.

Lyssnar du på budskapen som kommer till dig? Lägger du märke till vad du tänker just när budskapet kommer in i ditt liv? Om inte, börja gör det och lägg märke till hur mycket kraftfullare det blir.

One thought on “Duvan kom med ett budskap till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *