Din intuition är alltid tillgänglig för dig. Kom ihåg det.

Din intuition är en medfödd själslig gåva. Du kan glömma bort den men du kan aldrig förlora den helt. När den är som bäst upplever du klarhet och flow i livet. När din intuitiva och andliga medvetenhet öppnas kommer du att kliva in i ett nytt medvetande och du varken kan eller vill gå tillbaka.

ÖVNING

Om jag kunde höja min intuition så skulle…..

Skriv ner tio olika positiva sätt på vilka du skulle använda din intuition om den var öppen, aktiv och lydde din minsta vink.

“jag veta vem det är som ringer innan jag ser vem det är”

“jag heala människor med mina händer”

“jag minnas mina drömmar bättre”

>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<

Sätt fart på fantasin och sikta mot stjärnorna!

PROBLEMLÖSNINGSTIPS

När du möts av en ny typ av perception som känns överväldigande så kan du använda dig av de här teknikerna.

  • Anta att du inte kan veta något utan att vara redo för det. Slappna av oss stanna upp i upplevelsen. Ge dig själv en stund för att tänka. Ta god tid på dig. Andas djupt ner i bröstet. Du behöver inte veta direkt vad du ska göra.
  • Anta att någon del av dig vet precis vad du ska göra och den kommer snart att visa sig för ditt medvetande om du tillåter det.
  • Reflektera över om den information som har blivit presenterad för dig kan vara bokstavlig eller symboliskt sann. Det kan vara så att den vill frigöra/frisätta energi i din kropp och i dina känslor.
  • Skriv ner i din anteckningsbok utan något krav på att det ska vara sammanhängande eller korrekt. Låt själen få utlopp för att hjälpa dig med vad du ska göra. Lyssna och bli medveten om små budskap och tecken som börjar dyka upp här och var.

MEDITATION

Blunda och ta några djupa andetag. Landa in i kroppen. Sakta ner. Låt det ta en stund att känna lugn i kroppen. Lägg märke till dina tankar. Vad är det som snurrar i ditt huvud? Lägg märke till hur din kropp känns just nu. Hur känner du dig emotionellt? Är du i samklang med ditt eget flöde eller känner du dig spänd och stressad? Lägg inte någon värdering på känslorna. Låt de bara komma med sitt budskap.

Ta ett djupt andetag till, andas ut långsamt och låt din uppmärksamhet röra sig till en djupt belägen plats inom dig. Vad behöver du lägga märke till mer för att komma i närmare kontakt med dig själv? Dyker det upp någon känsla som du behöver bli medveten om? Sitt kvar en stund och se vad som dyker upp.

Det spelar ingen roll hur budskapet tar sig för uttryck och även om du inte får något budskap så är det också okej. Sitt kvar och njut en stund.

Det viktiga med denna övning är egentligen inte budskapet utan det faktum att du tar dig en stund att vända blicken inåt och lyssna för att skapa en djupare kontakt med dig själv. Ju oftare du gör det desto lättare kommer det att vara. Det är som med all träning, vi blir bättre på saker vi gör ofta.

Placera ut små påminnelser om att göra denna övning lite här och var i ditt hem. Det kan vara en bild eller affirmation som symboliserar att vara i kontakt med din intuition.

>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<

Jag hoppas att mina övningar kan hjälpa dig i din resa att lära känna dig själv på ett djupare plan. Det är min intention i alla fall. Kommentera gärna och sprid inlägget vidare. Det skulle göra mig så glad! <3 <3 <3

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *