Dagens budskap 220724

Kreativitet har fått mycket mer plats i mitt liv igen. Den är så viktig för oss alla. Syftet med den är att just vi ska kunna leva ett kreativt liv. Vi lär oss nya saker varje dag som påverkar vårt beteende, vilket gör att vi mognar och förändras. Vi skapar vårt kreativa drömliv.

Jag har en ny idé på gång som handlar om just att lämna plats för mer kreativitet i våra liv. Denna idéen är för dig som vill höja din självkänsla, tro på din egen förmåga och hitta passion i ditt liv. Jag vet ännu inte om detta ska bli en mejlkurs eller FB-grupp. Eller om jag ska lägga upp den på en egen plattform…. Det finns många eller. Jag tror att jag kommer att köra igång innan jag tänkt klart så då får det inte vara för komplicerat. Låter det intressant så kommentera i bloggen. Det kan ju vara bra att kolla av intresset… 🙂

DAGENS BUDSKAP

Använd din kreativitet för att uttrycka dina känslor.

Använd din kreativitet för att uttrycka dina talanger.

Använd din kreativitet för att uttrycka din passion.

Använd din kreativitet för att visa världen vem DU är.

Inte utanpå utan det som finns inom dig.

Att uttrycka den du är på riktigt är inte bara utvecklande utan det läker dig inifrån och ut. Healing.

När du gör denna inre resa så kommer du att vilja ändra på hur andra uppfattar dig. Det kommer inte längre att passa dig att uppfattas så som du tidigare har blivit.

Du kan känna ett behov av att ändra på ditt yttre, släppa taget om gamla värderingar som inte längre känns bra. Det spelar ingen roll vilken förändring du väljer att göra, huvudsaken är att visa världen vem du är.

På detta sättet kommer du att göra världen till en bättre plats. Enbart genom att vara du. Det är dags att sluta gömma dig själv för andra. Börja ta den plats som du länge längtat efter att göra.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

7 thoughts on “Dagens budskap 220724

  1. Det är tredje gången idag som jag läser om kreativitet ?, så det är helt klart ett viktigt budskap. Finns en längtan i mig att väcka min kreativitet, så blir väldigt glad över budskapet.

  2. Överallt läser jag att det är dags att vara kreativ. Att använda min kreativitet. Tack för påminnelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *