Lust och kreativitet är varandras bästa vänner.

Hur skulle ditt liv se ut om du bara gjorde det som är enkelt?

Jag läste den frågan i en bok och den satte verkligen igång mina tankar. Det som är enkelt och lustfyllt för mig är svårt att sätta ett högt värde på. Saker som faller sig naturligt för mig att göra kan vara något som någon annan kämpar sig blodig med. Ändå tänker jag; Jag är ju bara jag.

Man  ska jobba hårt. Kämpa. Det är svårt att bli framgångsrik. No pain, no gain. 

Jag tror att jag slutar tro på de tokiga meningarna. En gång för alla. Nu. Det är svårt att ändra på invanda mönster vi har i huvudet. Men det är möjligt. Det är först när vi blir medvetna om dem som vi kan sätta igång med förändringsarbetet.

Att bara göra saker som kommer till mig med enkelhet handlar inte om att vara lat. Det handlar om att när jag känner sig inspirerad och full av lust, går det så enkelt. Det är inte att ta några genvägar. Det är min väg och den är rätt för mig.

Tänk och skriv ner om du vill, alla saker du vill skapa, åstadkomma, uppleva och dela med dig av till världen. Börja med det som känns enklast. Börja där du är. Var har du redan nu mest kunskap om? Vad vill andra människor att du ska bidra med? De enklaste stegen för dig att ta, finns redan mitt framför ögonen på dig. Jag lovar. När du tagit första steget är det dags att fira. Fira varje framsteg. På riktigt! Man kan fira på många olika sätt. Gör på ditt sätt.

Lust och kreativitet är varandras bästa vänner. Tillsammans gör de allt mycket lättare och livet flyter på med lätthet. Att känna sig tillfredsställd leder till att man känner motivation och ihärdighet när det börjar bli dags för jobbigare uppgifter som kräver tålamod. Du vet de där grejerna som handlar om att kliva ut ur komfortzonen och testa vingarna.

Vet du vad som är enkelt och lustfyllt?

Att drömma. Hänga med människor som lyfter min energi.

Reflektera. Meditera.

Skratta med min man. Vila under täcket.

Inspirera andra att följa sin dröm. Det är enkelt och lustfyllt!

Kreativa Kramar Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Idag gav jag ett enkelt och bra tips för att inspireras.

Vill du få dagliga reflekterande frågor i ditt Instagramflöde? Följ mig! Varje dag i september kommer en ny fråga varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *