Kritik är en del av framgångsresan.

 Till dig som vill nå ut med ditt kreativa uttryck men tvivlar på dig själv. Alla kommer inte att gilla dig eller det du gör och det är helt ok. Alla kommer inte att förstå dig. Ditt arbete kommer att missförstås för en hobby och klankas ner på. Kritik och avundsjuka handlar om att personen som ger det, vill ha det du har. Så enkelt egentligen. Avundsjuka för att du vågar även de dagar när det känns lite skakigt. Fortsätt.

Vi behöver fler människor som vågar följa sina drömmar. Fler människor som vågar vara sig själv och gör det som känns rätt inombords.

Ett verktyg att hantera kritik.

1. Tänk på ett tillfälle i ditt liv när du kritiserades … Blunda och känn ögonblicket. Istället för att känna rädslan, känn medkänsla för den andra personen. Se den personens önskan av att lyckas.

2. Ta ett djupt andetag och med en lång utandning, släpp det.

Tänk på något i ditt liv som du verkligen vill uppleva. Kanske står du på scen, skriver en bok eller ställer ut din konst.

Föreställ dig att alla andra kvinnor önskar dig all lycka med dina framgångar. Visst hade det varit magiskt?

Vill du uppleva detta på riktigt så är det en god idé att ta kontakt med en kvinna som har den framgång du vill ha och ge henne beröm. Berätta för henne att hon gör ett underbart jobb och att hon inspirerar dig att göra samma sak. Även om man verkar framgångsrik så har man dåliga dagar och behöver pepp!

Det kommer att skapa ringar på vattnet. Tänk vilken kraft vi alla kan få av varandra! Wow <3

När du stödjer en annan kvinnas framgång, öppnar du upp en ny nivå av framgång för dig själv.

Lämna gärna en kommentar med tankar från dig till mig…

Kreativa kramar Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Idag gav jag ett enkelt och bra tips för att inspireras.

Vill du få dagliga reflekterande frågor i ditt Instagramflöde? Följ mig! Varje dag i september kommer en ny fråga varje dag.

Dagens fråga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *