Ett brev till dig som läser min blogg.

Hej min underbara läsare!

Jag vill allra först börja med att tacka dig för att du läser mina tankar om allt möjligt. Jag vet att jag är spretig och har lärt mig att älska den sidan av mig själv. Jag har alltid trott att jag är en person som påbörjar en massa saker som jag sen aldrig slutför. Det är vad jag tidigare fick höra av min omgivning. Därför trodde jag att det var något fel med det. Att jag var fel.

En dag insåg jag att det är en styrka jag har. Det kom fram i en coachsession som en stor käftsmäll. Det händer otroligt mycket när man blir coachad av någon som vänder ut och in på en. {funderar på att ta mig an tre nya klienter, funderar…} Jag känner mig så lyckligt lottad. Min poäng med att dela detta med dig är att få dig att börja fundera över vad det finns med dig som du har fått höra är “fel” med dig. Vad finns det för styrka som du tryckt undan? Vad skulle skillnaden bli i ditt liv när du börjar ge den lite näring? Wow, jag säger bara wow!

Jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig. Du är så viktig. Nog för att jag skriver mycket för min egen skull men jag blir så upplyft över att inspirera. Mitt självförtroende ökar och jag vågar utmana mig mer och mer.

Jag sträcker ut min hand till dig och undrar vad du uppskattar att läsa om och vad du vill att jag gräver djupare i? Ge mig lite feedback i kommentarerna! Jag skulle verkligen uppskatta det. Vill du att jag ska bli mer personlig? Jag känner att jag kanske inte visar så mycket av mig själv. Jag kan ha fel. Jag har ju faktiskt inte nån susning över hur jag uppfattas. Jag kommer så väl ihåg när någon sa till mig att jag var så lugn och trygg. Hela mitt inre vände sig. Va?!! Jag som bara babblar på och min hjärna är ju som en popcornmaskin. Ständigt nya tankar, idéer osv. Men på något sätt inger jag lugn och trygghet till de som behöver det.

Varför mitt inre vände på sig? Jo, när det visar sig att jag har en förmåga som aldrig har blivit uppmärksammad av olika orsaker så tror jag inte att jag har den. Jag är definitivt säker på att du har en uppsjö av härliga egenskaper som inte har fått uppmärksamhet. Kanske du tar de för givna som att alla har de förmågorna. Kanske de egenskaperna har tagit sitt uttryck på “fel” ställe. För några år sen skrev jag ett blogginlägg om ett kul sätt att ta reda på hur andra uppfattar dig. Läs det inlägget här.

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Ha en magisk kväll!

Kreativa Kramar Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Härom veckan presenterade jag mig ännu en gång för vi växer hela tiden. 1800 härliga människor! Superkul! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *